De Daniel Scorpie,

Controalele pe aeroport sunt şi ele draconice şi nici delegaţia Barcelonei nu putea face excepţie. Campionii Spaniei au fost controlaţi imediat cum au ajuns ieri la prânz pe Capodichino. Iar lui Messi şi colegilor blaugrana, mai puţin Jordi Alba şi Sergi Roberto (accidentaţi), ce n-au făcut deplasarea, li s-a luat temperatura. Dacă ar fi fost depistat cineva cu febră era izolat de grup şi trimis la spital în carantină!

”Scriem istoria fotbalului”

Toată lumea vrea să-l vadă pe Leo, considerat de fanii napoletani singurul la nivelul idolului Maradona, motiv pentru care biletele s-au epuizat în doar câteva ore după tragerea la sorţi a „optimilor” Ligii.

„San Paolo scrie istoria fotbalului!”, prefaţează vicecampioana Italiei, pe contul de Twitter, prima vizită a „Puricelui” în templul marelui Diego, unde va fi casă închisă. Spre deosebire de Inter-Ludogoreţ, din „16-imile „EL, fără spectatori.

Fascinat de fanii lui Napoli

Şi sextuplul câştigător al Balonului de Aur este fascinat de eveniment: ”De mult timp doream să joc pe acest stadion, va fi o experienţă foarte frumoasă, pentru că lumea e tare pasionată aici. Îi cunosc pe napoletani şi iubirea lor nebună pentru fotbal, iar Lavezzi mi-a povestit multe lucruri şi abia aştept să joc pe San Paolo”.

Serie A în carantină

Weekendul trecut au fost amânate patru meciuri din etapa a 25-a, dar la finele săptămânii viitoare situaţia va deveni mult mai delicată. Din cauza epidemiei de coronavirus, care a făcut deja 4 victime în Peninsulă, toate partidele rundei a 26-a riscă să aibă aceeaşi soartă, inclusiv marele Derby d’Italia, Juventus-Inter, programat duminică seară la Torino! Liga italiană merge pe propunerea ca partidele din zonele afectate de epidemie să aibă loc, dar cu porţile închise.

Citeşte şi:

Liga Campionilor 2020, optimi de finală. Atletico a eliminat senzațional pe Liverpool, deținătoarea trofeului. PSG a trecut de Dortmund

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative