Mergi direct la conținut »
Tomas Berdych și-a asigurat prezența la Turneul Campionilor. Cum a reușit cehul acest lucru
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Tomas Berdych și-a asigurat prezența la Turneul Campionilor. Cum a reușit cehul acest lucru

Tomas Berdych și-a asigurat prezența la Turneul Campionilor. Cum a reușit cehul acest lucru

Tomas Berdych, cap de serie numărul 5, s-a calificat în semifinalele turneului de Masters de la Paris, doatt cu premii de 2.884.675 de euro, după ce l-a învins pe sud-africanul Kevin Anderson, numărul 18 în clasamentul mondial, în trei seturi, 7-6 (4), 4-6, 6-4. Această victorie i-a asigurat britanicului calificare la Turneul Campionilor de la Londra.

În semifinale, Murray îl va întâlni pe învingătorul dintre elvețianul Rojer Federer, cap de serie numărul 2 și canadianul Milos Raonici, favoritul numărul 7 al competiției.

Pentru Berdych, prezența la Turneul Campionilor este a cincea din cariera sa. Cea mai bună performanță a cehului în acest turneu a fost finala câștigată în 2005. Pentru turneul din finalul anului, au mai rămas două locuri libere, pentru care se bat japonezul Kei Nishikori, canadianul Milos Raonici și spaniolul David Ferrer, toți calificați în sferturile de finală ale Mastersului de la Paris.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close