Mergi direct la conținut »
Tomas Ryde, selecționerul României, prima reacție după umilința cu Suedia: ”Echipa din țara mea natală a făcut un meci foarte bun!”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Tomas Ryde, selecționerul României, prima reacție după umilința cu Suedia: ”Echipa din țara mea natală a făcut un meci foarte bun!”

Tomas Ryde, selecționerul României, prima reacție după umilința cu Suedia: ”Echipa din țara mea natală a făcut un meci foarte bun!”

România a fost spulberată de Suedia, scor 22-34, într-un meci disputat, marți, în grupa principală la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

De Ciprian Iana,

Tricolorele au fost depășite net de jucătoarele nordice, România neavând niciodată avantaj pe tabela de marcaj.

Mai mult, echipa pregătită de tehnicianul suedez Tomas Ryde n-a reușit decât o singură dată să fie la egalitate cu adversarele, în prima repriză, 6-6.

„Vreau să felicit Suedia. Echipa din țara mea natală a făcut un meci foarte bun, a muncit 60 de minute și nu ne-a dat șanse”, a spus Tomas Ryde, la conferința de persă de după meciul cu Suedia.

Acesta a continuat: ”Multe jucătoare din echipa mea sunt foarte obosite. Am pierdut ca şi structură, am făcut multe greşeli tehnice şi corelate cu maniera de joc a Suediei cred că a fost un meci uşor de câştigat pentru suedeze”.

Tomas Ryde a conchis: ” Trebuie să mergem acasă şi să ne tratăm rănile şi să facem un meci nou cu Japonia, care va fi greu, dar vom da tot ce e mai bun”.

După două etape din grupa principală, România ocupă ultimul loc, 6, cu zero puncte.

Ultimul meci din grupa principală va avea loc, miercuri, de la ora 11.00, cu naționala țării gazdă a turneului final, Japonia, tot fără nici un punct în clasament.

Close
Închide
  Close