MENIU CAUTĂ

TRAGEDIE ÎN FOTBAL! A decedat fostul rapidist Nicolae Manea. Avea 60 de ani!

Distribuie

Fotbalul românesc este în doliu! A dispărut încă un personaj important. Nicolae Manea, unul dintre cei mai charismatici oameni de fotbal de la noi, fiind mai mereu pus pe glume, a decedat în această dimineaţă, la nici două luni după ce a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

Fostul simbol din Giuleşti, care ultima oară a ocupat funcția de președinte, avea 60 de ani. Trupul neînsuflețit a fost depus mâine, la Biserica Sfânta Paraschiva, iar înmormântarea va avea loc miercuri, la cimitirul Străulești 2.

Înainte de a merge la tratament în Franţa, la recomandarea lui Mircea Sandu (cel care l-a numit pe ex-rapidist în funcția de antrenor la naționala de tineret), Manea – poreclit ”Mutu” – a făcut un control amănunţit la Spitalul Militar Central din Capitală, după ce s-a confruntat cu o răceală timp de câteva luni. A fost diagnosticat cu cancer în stare avansată.

Deşi a făcut mai multe şedinţe de chimioterapie, rapidistul a pierdut lupta cu boala, fiind adus în țară în urmă cu câteva zile, după ce medicii i-au dat puține șanse de supraviețuire. Manea slăbise 28 de kilograme! AICI, detalii prezentate sîptămâna trecută de SportNews.ro.
Suporterii rapidiști

Citește mai multe despre NICOLAE MANEA, Deces, Liga I, Rapid și reacții pe Libertatea.

Comentarii