Mergi direct la conținut »
Tribunalul București a anulat Adunarea Generală care l-a reales președinte pe George Cosac. Ce urmează la cea mai importantă federație sportivă
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Tribunalul București a anulat Adunarea Generală care l-a reales președinte pe George Cosac. Ce urmează la cea mai importantă federație sportivă

Tribunalul București a anulat Adunarea Generală care l-a reales președinte pe George Cosac. Ce urmează la cea mai importantă federație sportivă

După ce instanțelele de judecată au refuzat să recunoască conducerea FR Tenis, Tribunalul București a publicat, miercuri seară, sentința prin care a decis și anularea Adunării Generale din 17 noiembrie 2017, în care a fost reales George Cosac, actualul președinte, și vicepreședinții instituției. Decizia nu este definitivă.

Dacă sentința se va păstra și la Apel, la FR Tenis trebuie refăcute alegerile. Problemele juridice ale celei mai importante federații sportive din România, care dă numărul 2 mondial – Simona Halep, nu sunt de ieri, de azi.

Din pricina carențelor privind respectarea legilor în vigoare, FR Tenis nu beneficiază de finanțare de la Buget din 2017.

Cei de la federație au ”mirosit” sentința tribunalului, astfel că, de câtva timp, merg cu jalba-n proțap la minister, solicitând alegeri noi.

MTS a primit de la Federația Română de Tenis o solicitare, venită din partea a 28 de cluburi, pentru organizarea unei Adunări Generale Extraordinare la FR Tenis. Răspunsul MTS încă se lasă așteptat.

Procese asemănătoare se află pe rolul instanțelor și în privința Federației Române de Fotbal.

Citește și:

Alegeri la Federația Română de Tenis. Anunț-șoc: ”Îmi retrag candidatura”

Motivarea deciziei definitive a Curții de Apel în dosarul anulării înscrierii mandatelor conducerii FR Tenis. ”Cosac este gata”!

Situație explozivă la Federația Română de Tenis. Președintele George Cosac, sub asediul instanțelor

 

Close
Închide
  Close