Mergi direct la conținut »
UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Anderlecht pentru ”Cazul parcarea”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Anderlecht pentru ”Cazul parcarea”

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Anderlecht pentru ”Cazul parcarea”. Forul de la Nyon anchetează clubul belgian din cauza preţurilor exagerate fixate de această grupare pentru locurile de parcare rezervate fanilor echipei Bayern Munchen cu ocazia unui meci de Liga Campionilor din luna noiembrie.

UEFA a luat această măsură deoarece Anderlecht le-a impus suporterilor formaţiei germane să plătească mai bine de 100 de euro pentru un loc de parcare cu ocazia meciului de la Bruxelles. Regulamentul UEFA prevede ca biletele pentru fanii echipelor oaspete să nu depăşească dublul preţului plătit de suporterii locali la o categorie comparabilă.

Suporterii lui Bayern Munchen au aruncat cu bancnote false pe teren la partida disputată în deplasare cu Anderlecht. Aceștia și-au manifestat astfel nemulțumirea față de preţul ridicat al biletelor, între 70 şi 100 de euro.

Verdictul forului fotbalistic european este aşteptat pe 2 februarie.

Anderlecht, la care este legitimat Alex Chipciu, a încheiat pe ultimul loc grupa sa din Liga Campionilor şi a părăsit competiţiile europene. Printre jucătorii echipei belgiene a fost până în această lună şi Nicolae Stanciu, care a semnat cu Sparta Praga.


Citește și: VIDEO&FOTO | Au mai mulți fani decât o vedetă, dar nu apar la TV. Secretele gamerilor și vlogărilor din România

Close
Închide
  Close