Mergi direct la conținut »
ULTIMA ORĂ. Doi titulari de la Steaua au fost OPERAŢI. Ce au păţit şi cât lipsesc
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > ULTIMA ORĂ. Doi titulari de la Steaua au fost OPERAŢI. Ce au păţit şi cât lipsesc

ULTIMA ORĂ. Doi titulari de la Steaua au fost OPERAŢI. Ce au păţit şi cât lipsesc

Doi jucători importanţi ai campioanei Steaua, Alex Chipciu şi Lucian Filip, au fost operaţi ieri, la Spitalul Militar din Bucureşti, de către doctorul Ionuţ Codorean.

Cei doi au stat mult pe tuşă în  2013 după fracturi şi au revenit pe teren doar după ce afecţiunile le-au fost reparate în urma unor operaţii în urma cătora s-au ales cu diverse tije şi şuruburi. Cei doi au fost operaţi acum, pe final de sezon, pentru a se recupera rapid şi a fi apţi la începutul pregătirilor pentru sezonul de primăvară.

Lui Chipciu i s-au extras placa şi şuruburile din piciorul drept, iar perioada de recuperare este estimată la circa o lună. În cazul lui Filip, situaţia este ceva mai complicată. Şi lui i s-a extras tija din piciorul drept, dar i s-a făcut şi o corectare a „hallux valgus picior drept”. Perioada lui de recuperare este estimată la circa două luni.

Atacantul Gabi Iancu, operat în urmă cu circa două luni la meniscul interior de la genunchiul drept, se află în perioada de recuperare şi a început deja alergările.

operati

Close
Închide
  Close