Corpul este cel care a fost prima oară observat de pe imaginile transmise de robotul subacvatic (ROV), ce a inspectat avionul căzut pe fundul mării. Corpul a fost scos din apă „în cel mai demn mod posibil”, după care a fost transportat pe Insula Portland şi remis legistului din Dorset, a informat presa britanică.

AAIB, departamentul britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB), a încercat să ridice de pe fundul mării întreaga epavă, dar operaţiunile au fost abandonate din cauza vremii nefavorabile.

Familiile celor doi sunt ținute la curent cu desfășurarea operațiunii

„În mod tragic, o persoană este vizibilă în epavă, pe imaginile video transmise de ROV. AAIB ia în considerare paşii următori, consultându-se cu familiile pilotului şi pasagerului şi cu poliţia”, a anunţat AAIB.

Familiile fotbalistul Emiliano Sala şi pilotului David Ibbotson sunt ţinute la curent cu evoluţia operaţiunilor de recuperare.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, pe fundul Canalului Mânecii.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.


Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”