MENIU CAUTĂ
22 Mai. 2018 13:07

Un coechipier al lui Vlad Chiricheș, bănuit de legături cu mafia napoletană

Distribuie

Un coechipier al lui Vlad Chiricheș, bănuit de legături cu mafia napoletană. Portarul Pepe Reina, coechipierul lui Vlad Chiricheş la Napoli, şi doi foşti jucători ai echipei din oraşul de lângă Vezuviu, Salvatore Aronica şi Paolo Cannavaro, vor fi audiaţi de Federaţia Italiană de Fotbal pentru presupuse legături cu mafia, informează citează Gazzetta dello Sport.

Internaționalul spaniol Pepe Reina și ceilalți fotbaliști vor fi audiaţi pentru că „au menţinut şi continuă să menţină legături de prietenie” cu Camorra napolitană, în particular cu familia Esposito.

Gabriele Esposito a fost deja condamnat pentru crimă organizată, iar fraţii acestuia, Francesco şi Giuseppe,  deţin o casă de pariuri.

Fratele lui Fabio Cannavaro a jucat la Napoli până în 2014, iar prietenia cu cei menţionaţi mai sus ar fi început în 2009. Paolo a încercat să vândă un ceas de 400.000 de euro prin intermendiul lui Gabriele Esposito. În schimb, acesta le procura bilete în zone greu de accesat ale stadionului San Paolo.

În cazul lui Reina, portarul care va fi prezent la Campionatul Mondial din această vară ar fi petrecut mai multe vacanţe alături de reprezentanţii Camorra.

Reina joacă la Napoli din 2013, iar Paolo Cannavaro a părăsit clubul în 2014, plecând la Sassuolo, iar în prezent este antrenor secund campioana Chinei, Guangzhou Evergrande, care este pregătită de fratele său Fabio Cannavaro. 

Aronica a plecat de la Napoli la Palermo în 2013 şi şi-a încheiat cariera de jucător la Reggina, în 2015. 

Legăturile lor cu Camorra au fost descoperită de o anchetă a Direcţiei Antimafia din regiunea Napoli, care a transmis dosarul federaţiei italiene.

Napoli, Sassuolo şi Palermo, cluburile la care evoluează sau au evoluat cei trei, vor compărea de asemenea în faţa FIGC, în acest caz.

Citiți și Vlad Chiricheş s-a operat şi ratează partidele cu Chile şi Finlanda

În Spania au fost arestate 24 de persoane acuzate de implicarea într-o rețea care falsifica meciuri pentru pariuri

Citește mai multe despre Vlad Chiricheş și mafia pe Libertatea.

Comentarii