Mergi direct la conținut »
Un fotbalist român a fost prins cu 16 kilograme de cocaină și a fost arestat! Cât va sta după gratii
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Un fotbalist român a fost prins cu 16 kilograme de cocaină și a fost arestat! Cât va sta după gratii

Un fotbalist român trecut pasager prin Liga 1 a ajuns la închisoare după ce a fost prins cu o cantitate uriașă de cocaină asupra sa. Acesta avea marfă de aproape 6 milioane de euro!

De Octavian Cojocaru,

La un control de rutină efectuat de polițiștii britanici pe autostrada A6, în apropiere de Crewe, s-a descoperit că românul Răzvan Voicu Florea (31 de ani) avea asupra sa 16 pachete cu cocaină, „marfă” pe care, dacă ar fi vândut-o, ar fi încasat 6 milioane de euro!

Fostul fotbalist care locuia la Londra și-a recunoscut vinovăția și a fost condamnat la 6 ani de pușcărie!

Răzvan Voicu Florea are31 de ani, 8 meciuri în prima divizie, între 2005 și 2007, toate disputate în tricoul Gloriei Bistrița. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la Farul, Unirea Alba Iulia, Dunărea Galați și Unirea Slobozia. Voicu Florea s-a retras în februarie 2014.

Răzvan Voicu Florea

Răzvan Voicu Florea

Răzvan Voicu Florea

Răzvan Voicu Florea

„Erau doi frați mai zburdalnici”

„Ei erau doi frați, talentați, dar mai zburdalnici, așa. Cred că ambii au jucat la Liga 1. Ăsta, Răzvan, era ăla mai mic și mai talentat. Nu se știu prea multe lucruri despre acest caz, cum a ajuns în situația aia!”, ne-a declarat Ioan Horoba, fost vicepreședinte la Gloria Bistrița în acea perioadă în care a jucat Răzvan Florea.

„Tupeul l-a făcut să se piardă”

Un alt bistrițean care-l cunoaște bine pe Răzvan Voicu Florea, dar și pe familia acestuia, ne-a oferit detalii despre fotbalistul arestat în Anglia. „Îl știu de mic, îl știu și pe fratele lui, Alin. Răzvan avea calități, era un mijlocaș de perspectivă, dar era arogant și avea un tupeu… Tupeul ăsta exagerat l-a făcut să se piardă. El avea întotdeauna primul cel mai nou model de telefon, cel mai nou parfum… Auzisem că lucrează la un restaurant în Anglia, dar cine știe cu cine s-a înhăitat. Maică-sa are o firmă, taică-su lucrează la distribuție de alimente prin spitale, iar fratele lui, Alin, e agent. Sunt toți în Bistrița, numai el e plecat”, ne-a declarat un fost jucător al clubului Gloria Bistrița, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Tolo: Ce băgăm în urnă, aia ne iese din frapieră. Poza României în era COVID-19
Recomandări
Tolo: Ce băgăm în urnă, aia ne iese din frapieră. Poza României în era COVID-19
 

Alți fotbaliști români arestați în străinătate: au subtilizat geci și au folosit carduri false!

Răzvan Voicu Florea nu este singurul fotbalist român care a călcat legea în străinătate și care a ajuns după gratii. Mircea Ciorea, fost la Astra, a fost prins în 200 subtilizând o geacă dintr-un magazin din Perugia. Lucian Bădăluță, fost la Universitatea Craiova, a încercat și el să fure, în 2004, o geacă în valoare de 900 de euro.

Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
Recomandări
Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
 

Emanuel Moldoveanu (ex- Vâlcea și ex-Dinamo), Aurelian Zlati și Claudiu Răducanu au fost toți prinși arestați pentru că a folosit carduri false. Au diferit numai țările: Moldoveanu a fost prins în SUA, Zlati în Anglia, Răducanu în Mexic.

Dănuț Lupu a fost arestat la începutul anilor 90 în Grecia, sub acuzația că era complicele unei bande de hoți, care aduceau „prada” chiar în casa fotbalistului! Ultimul nume important ajuns după gratii a fost Iulian Chiriță, participant cu România la Mondialul din 1994. „Chiru” a fost acuzat de implicare în ilegalități cu cărți de credit.

Close
Închide
  Close