MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 19:34

US Open, primul tur. Julia Glushko, accidentare horror sau truc în meciul cu Monica Niculescu?

Distribuie

US Open, primul tur. Julia Glushko, accidentare horror sau truc în meciul cu Monica Niculescu? Emoții puternice la meciul dintre Monica Niculescu (62 WTA) și Julia Glushko (162 WTA), câștigat de cea de-a doua sportivă cu 2-1 la seturi: 3-6, 7-5, 6-4.

Românca a luat lejer prima manșă, dar setul al doilea i-a scăpat de sub control încă din start. Sportiva din Slatina a căutat soluții inedite, pentru a depăși criza.

La o 'scurtă' pusă de Niculescu, la scorul de 4-0 pentru adversară și 30-30 în game-ul 5, ucraineanca Julia (28 de ani), dar care reprezintă Israel în competițiile internaționale, s-a lovit de stâlpul de susținere al fileului. S-a prăbușit și a început să țipe de durere.

Monica Niculescu (30 de ani) a sărit în ajutorul rivalei, căutând s-o liniștească și ajutând-o să-și revină. După ce a primit îngrijiri medicale, Julia a continuat partida.

N-a fost ceva foarte grav, doar sperietura a fost mare. Julia a câștigat nu doar secund secund, scor 7-5, dar și decisivul, scor 6-4, profitând de o deconectare în jocul româncei.

 

Comentarii