„A jucat bine pentru Dinamo, iar în această perioadă, în care i-a fost mai greu, nimeni nu i-a luat apărarea. Din contra, au căutat să îi găsească numai părțile negative.

Poate i-a învățat prea mult pe cei de la Dinamo dând acele goluri Stelei la început și foarte multe goluri la 18-19 ani. Și poate cei de acolo se așteptau să dea mai multe goluri acum. Altă explicație nu găsesc.

Are vreo importanță ce impresar are sau ce face pe teren? Nu găsesc nicio explicație. Un jucător care este convocat la națională să nu joace trei meciuri? Fiind un jucător tânăr, de perspectivă, așa te comporți cu el?

Eu l-aș vedea jucând oriunde s-ar simți el foarte bine și ar fi apreciat. Ce ar fi rău dacă un club sau altul îl dorește? Nu vreau să comentez mai mult, eu am jucat mulți ani la Steaua, m-am simțit foarte bine, nu știu ce dorește Dorin în primul rând. Eu doar îl încurajez, îl apăr și îl ajut cât pot.

Deja are patru ani și jumătate la Dinamo, dar nu este agreat de public, indiferent ce face. A suferit foarte mult. Fiind un copil, este mai sensibil. În sufletul lui a rămas acea rană, din cauza comportamentului suporterilor.

O să vorbesc cu el, vin la București să văd derby-ul. Dar reacția față de el nu este una normală într-un fotbal să nu zic profesionist, chiar și semiprofesionist, cum este în România”, a declarat Iosif Rotariu pentru Dolce Sport.

Iosif Rotariu a complet la Digi Sport: ”Ar fi bine ca Dorin să plece de la Dinamo!”.

Urmărește-ne pe Google News