Când sarcina era la început, era vorba ca Alina să nască în ţară, la o clinică privată. Aşa, ar fi beneficiat probabil şi de ajutorul fostei rivale, prima soţie a lui Borcea, Mihaela, cu care se pare că a devenit prietenă după încarcerarea bărbatului ei.

strand1

Mihaela, fosta nevastă a lui Borcea, și Alina, actuala lui consoartă.

 

Cu Alina, mai are un băiat

Până la urmă, a ales să nască la Miami, în SUA, pentru ca bebeluşul să capete cetăţenie americană, la fel ca primul ei copil cu Cristi Borcea, George Alexandru, care acum are 3 anişori.

Fetiţa cuplului, venită pe lume vineri (în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ora României), este copilul cu numărul 5 al fostului şef dinamovist, dacă e să ne luăm după urmaşii “oficiali” – în afară de băieţelul cu Alina, mai are trei copii cu Mihaela – o fată şi doi băieţi.

Neoficial însă, e al şaselea, pe seama lui fiind pusă şi fetiţa de 8 ani a unei avocate cu care el şi-a înşelat multă vreme soţia.

La închisoare, cel puţin până în 2017

Acum, Borcea cu un ochi plânge şi cu unul râde. Fericit că are încă un moştenitor, probabil şi-a cinstit colegii de suferinţă cu ce-a primit în pachet de la fosta nevastă.

 

Însă, dacă Alina nu vrea să meargă cu copilul la penitenciar, el n-o va vedea pe cea mică prea curând. Pedeapsa pentru care a ajuns după gratii i se termină prin vara lui 2020 sau, în cel mai bun caz – cel al eliberării condiţionate -, în mai 2017.