Mergi direct la conținut »
Viceprimarul Claudiu Maior: ”Rămânem în aceeași formulă. Le mulțumesc tuturor”. ^Mutu: ”Am avut emoții, dar și altă atitudine”/ VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Viceprimarul Claudiu Maior: ”Rămânem în aceeași formulă. Le mulțumesc tuturor”. ^Mutu: ”Am avut emoții, dar și altă atitudine”/ VIDEO

Viceprimarul Claudiu Maior: ”Rămânem în aceeași formulă. Le mulțumesc tuturor”. ^Mutu: ”Am avut emoții, dar și altă atitudine”/ VIDEO

Claudiu Maior, viceprimarul din Tg. Mureș, omul care se ocupă de echipa de fotbal, era mai degrabă nervos, după ASA - FC Botoșani 1-0, rezultat echivalent cu accederea în play-off.

”Bravo echipei, să rămână la fel luptători! Toată echipa a fost antrenor. Le mulțumesc lui Mutu, Gabi Mureșan, Edi Stăncioiu. Au fost provocați, dar au știut să mobilizeze echipa! Le mulțumesc fanilor, al 12-lea jucător. Și lui Grigoraș, care a simțit că e mai bine să plece ca să se producă un șoc la echipă. La meciul de Cupă cu CFR Cluj rămânem în aceeași formulă”, a spus Maior.

Oficialul a adăugat: ”Nu e ușor să trăiești cinci luni fără salariu. Jucătorii sunt adevărații învingători. Anul trecut am ratat titlul în ultimul meci, acum am prins play-off-ul”.

Maior spune că nu a impus niciodată jucători antrenorilor cu care a lucrat.

Adrian Mutu crede că e mai greu de pe bancă: ”Am avut o atitudine schimbată, am luptat pentru fiecare minge. L-am ajutat pe Carol Fekete în această săptămână. Am decis că e cel mai bine să rămân rezervă. Adi Mutu o să joace în play-off, nu în play-out. Am avut mari emoții. Studiez să devin antrenor, am multe de învățat. Sper ca într-o zi să devin tehnician. Să-mi iau licențele”.

”Mulțumim Steaua!”, a transmis, la final, Gabi Mureșan, completând: ”2-3 jucători au făcut echipa. Mutu s-a pregătit săptămâna asta să fie antrenor! Ne putem bate la Cupele Europene! La titlu, nu!”.

George Țucudean, atacantul care a adus victoria cu FC Botoșani: ”Avem de muncit, trebuie să dovedim că suntem buni, nu joacă doar numele de pe foaie. Nu numai Mutu trebuie catalogat ca antrenor, ci toți jucătorii mai în vîrstă. Ne-au așezat bine pe teren, ne-am ajutat între noi”.

Gabriel Vașvari a trimis în bară, fiind gata să înghețe Mureșul: ”Speram să ne ajutăm pe noi. Trei meciuri, trei eșecuri fără gol, e îngrijorător, dar m jucat cu echipe de play-off și le-am am dominat. Însă, când nu intră, nu intră”.

 

Close
Închide
  Close