De Mihai Toma,

ACTUALIZARE 28 octombrie. După declarațiile viceprimarului Cristian Ganea, primarul Adrian Dobre a reacționat.

CSM Ploiești este o organizație prost manageriată, în care conducerea numită politic cu sprijinul majorității PSD-ALDE din Consiliul Local toacă sume colosale de bani fără rezultate manageriale deosebite.

Adrian Dobre, pentru ziarulincomod.ro:

”În ultimele două luni au fost două scandaluri majore care au zguduit CSM-ul. Când l-am întrebat pe domnul Nica despre toate aceste nereguli majore a intrat imediat în concediu”, a mai declarat primarul Adrian Dobre.

”Toacă sume colosale. Bugetul a fost de 13.000.000 de lei”

”CSM Ploiești este o instituție care a beneficiat de sume consistente din Bugetul municipal direcționate de majoritatea PSD – ALDE din Consiliul Local. Bugetul anual al instituției votat la începutul anului a fost în cuantum de 13.000.000 lei. Chiar la ultima rectificare bugetară, majoritatea din Consiliu a acordat sume suplimentare de bani acestei instituții.

CSM riscă să devină un sat de vacanță unde își trimit PSD-iştii toți sinecuriștii lipsiți de merite profesionale. Nica ar fi trebuit să plece singur când s-a aflat că există suspiciuni de orice agresiune la CSM. La fel cum ar fi trebuit să-l suspende imediat pe asistentul medical cu pricina. Demiterea directorului este un act de normalitate, în actuala situație

Adrian Dobre:Vineri, directorul CSM Ploiești a fost demis de primarul Adrian Dobre, din cauzacă că nu a gestionat corect scandalul asistentului medical acuzat că agresa handbaliste minore.

Decizia primarului Adrian Dobre

Nica a anunțat că își va lua avocat și va contesta decizia.

O nouă fotografie cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Premierul, cu masca în bărbie și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului
Recomandări
O nouă fotografie cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Premierul, cu masca în bărbie și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului
 

Fostul arbitru asistent FIFA e susținut chiar viceprimarul Cristian Ganea.

”Măsură luată pe furiș, la finalul programului”

”Sunt surprins de această măsură drastică și injustă, luată pe furiș de domnul primar Adrian Dobre, vinerea, după închiderea programului, fără a avea o motivare clară. Sunt uimit, dumnealui nu a discutat cu mine, a discutat doar cu cei apropiați lui”, declară Ganea pentru site-ul deprahova.ro.

Faptul că domnul primar spune că nu stia de ceea ce s-a întâmplat la CSM arată că este un ”habarnist”! L-am anunțat personal, în cadrul ședintei operative cu directorii primarie. Conform documentelor, directorul Cristian Nica a luat toate măsurile legale imediat ce a auzit de acest caz.

Viceprimarul Cristian Ganea:

”Este mai ușor să înlături un om onest și să aduci pe unul apropiat ție, așa  cu se practică în Primăria Ploiești de trei ani”, a conchis viceprimarul Ganea.

Dosar penal în cercetare pe numele asistentului

Într-un răspuns la solicitarea Libertatea, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a comunicat: ”Urmare a apariției în spațiul public, în ziua de duminică, 29 septembrie 2019, a unor materiale referitoare la comportamentul neadecvat al unui angajat al unui club sportiv din Ploiești cu sportive minore, polițiștii de investigații criminale s-au autosesizat și au întocmit dosar penal pentru săvârișrea infracțiunii de agresiune sexuală”.

Activitățile se desfașoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lânga Judecătoria Ploiești. La finalizarea cercetărilor, dosarul va fi înaintat unității de parchet cu propunere legală. anunță IJP Prahova.

Citeşte şi:

Părinții junioarelor de la CSM Ploiești: „Noi suntem «secta» care îl susține pe doctor”. Mama handbalistei de 13 ani: „Să facă poster cu dânsul și să și-l pună acasă, în baie”

Continuă scandalul la CSM Ploiești, secția de handbal. Antrenoarea Geta Opincariu, acuzată de “discriminare și de abuz în serviciu”

Mama sportivei care l-a acuzat pe asistentul medical de la CSM Ploiești că pipăie handbalistele minore confirmă că mai există o plângere pe numele bărbatului: „Copilul acela a rămas traumatizat pe viață”

Caz șocant la CSM Ploiești. O handbalistă de 13 ani povestește cum asistentul medical de la echipă pipăie sportivele minore la dușuri!

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă