Mergi direct la conținut »
VIDEO Golul anului în hocheiul pe gheață. A marcat din voleu, din propria jumătate de teren!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > VIDEO Golul anului în hocheiul pe gheață. A marcat din voleu, din propria jumătate de teren!

VIDEO Golul anului în hocheiul pe gheață. A marcat din voleu, din propria jumătate de teren!

Chiar dacă 2019 abia a început, sunt șanse mari ca reușita americanului Brett Olson din meciul Grizzlys Wolfsburg - ERC Ingolstadt (5-7) să fie golul anului în hocheiul pe gheață.

De Cătălin Apostol,

Execuția de excepție s-a petrecut în repriza a treia, la scorul de 5-5. Pe atacul gazdelor, pucul a sărit la Brett Olson, 31 de ani, centrul formației din Ingolstadt. Aflat în propria jumătate de teren, americanul a avut o reacție remarcabilă, lovind pucul aflat în aer și luându-l pe surprindere pe portarul advers, care n-a avut replică.

„Nu reușisem un asemenea gol în toată cariera mea. Trebuie să recunosc că a venit împotriva cursului jocului. A semănat cu o lovitură din baseball”, a declarat Brett Olson, fost jucător de baseball,  citat de site-ul oficial al clubului său.

Scorul final al meciului din etapa a 45-a a ligii germane de hochei pe gheață a fost 7-5 în favoarea lui ERC Ingolstadt, care ocupă locul locul 5, în timp ce Wolsburg este a 13-a, penultima.

Brett Olson, autorul supergolului din meciul Wolfsburg - Ingolstadt.

Brett Olson, autorul supergolului din meciul Wolfsburg – Ingolstadt.

FOTO: facebook.com/ercingolstadt

Close
Închide
  Close