Mergi direct la conținut »
Viorel Moldovan îl laudă pe Jean Pădureanu: "A fost un superom de fotbal!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Viorel Moldovan îl laudă pe Jean Pădureanu: „A fost un superom de fotbal!”

Viorel Moldovan îl laudă pe Jean Pădureanu: "A fost un superom de fotbal!". Jean Pădureanu a murit, joi, la vârsta de 80 de ani.

De Ciprian Iana,

Viorel Moldovan a jucat la Gloria Bistriţa între 1989 şi 1993, în perioda în care clubul condus de Jean Pădureanu făcuse, pentru prima poară în istorie, pasul în prima ligă fotbalistică a ţării.

„Sunt foarte multe controverse în ceea ce îl privește, dar Gloria Bistrița a devenit cunoscută datorită lui Jean Pădureanu. A fost un superom de fotbal, devotat acestui fenomen. Știa foarte mult fotbal, era priceput, a fost un om care avea arta conducerii și care știa să vadă interesul clubului”, a spus Viorel Moldovan la Dolce Sport.

Fostul internaţional a continuat: „Nu am avut o relație foarte apropiată de Jean Pădureanu. Eu am fost un pic mai rebel. Prin ’92 eu voiam să plec de la Bistrița, eram disperat, simțeam că mă plafonez”.

Viorel Moldovan s-a transferat la Dinamo Bucureşti

Viorel Moldovan a conchis: „Voiam la o echipă din capitală. Și mi-a spus: „Eu o să-ți dau drumul, dar îți va fi foarte greu. O să te mănânce Bucureștiul, e complicat”. Și i-am spus să-mi dea drumul, că n-o să mă mănânce Bucureștiul. Și nu m-a mâncat”.

De la Gloria Bistriţa, Viorel Moldovan s-a transferat la Dinamo Bucureşti, echipă la care a evoluat între 1993 şi 1995.

CITEŞTE ŞI: Jean Pădureanu spunea în septembrie: ”O să trăiesc 100 de ani”. Ultimul interviu a fost acordat pentru ”Libertatea”

Jean Pădureanu a murit a doua zi după lansarea cărții despre Gloria Bistrița, echipa pe care a transformat-o radical

 

Close
Închide
  Close