Mergi direct la conținut »
Wim Fissette dă sentința: ”Simona Halep va câștiga și un Grand Slam!”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Wim Fissette dă sentința: ”Simona Halep va câștiga și un Grand Slam!”

Wim Fissette dă sentința: ”Simona Halep va câștiga și un Grand Slam!”

Într-un interviu acordat ziarului ”Libertatea”, fostul antrenor al lui Kim Clisters și al Sabinei Lisicki, belgianul Win Fissette (33 de ani), recunoaște că Eugenie Bouchard a fost mai bună în semifinala cu Simona Halep (7-6, 6-2) și crede că, într-o asemenea confruntare, diferența o fac amănuntele. El vede o ameliorare de la zi la zi în jocul contănțencei și crede că aceasta va rămâne în zona de vârf a ierarhiei mondiale.

Libertatea: Care sunt concluziile după semifinala Simonei Halep cu Eugenie Bouchard?
Wim Fissette: Simona a făcut un turneu foarte bun. În semifinale, ei i-au lipsit câteva detalii. A fost acea accidentare la început de meci. A existat o mică șansă, în tie-break, însă Bouchard e o jucătoare foarte, foarte puternică. A câștigat și a făcut un meci mare.

Accidentarea Simonei a fost gravă?
Da, a fost gravă. Ea a continuat meciul, însă într-o asemenea confruntare, la acest nivel diferența o fac amănuntele. A fost o mare problemă.

Cum colaborați cu Simona?
Mă înțeleg foarte bine cu ea. Noi comunicăm în limba engleză și ea o vorbește foarte bine. Și cu ceilalți membri ai echipei sale mă înțeleg, de asemenea, perfect. Munca noastră decurge foarte bine. Există o complementaritate între noi. În ceea ce privește ceea ce se întâmplă pe teren, ea a câștigat în încredere. Jocul Simonei a devenit din ce în ce mai bun. Se ameliorează de la zi la zi. Eu cred că va rămâne în vârful ierarhiei mondiale și că va câștiga curând un turneu de Grand Slam.

După Wimbledon, Simona va juca la București. Cunoașteți capitala României? Ați mai fost acolo?
Nu. Este prima mea vizită în București. Știu că i se spune ”Micul Paris”. Sunt bucuros să merg în București. Sper, de asemenea, ca Simona să câștige acest turneu, mai ales că își dorește asta fiindcă se desfășoară în țara ei.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close