De Simona David,

La bordul navei Zaandam se află 8 români, iar pe nava Rotterdam sunt 12, potrivit informaţiilor primite de Consulatul General al României la Miami de la reprezentanţii companiei, se precizează într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE), citat de Agerpres.

Cetăţenii români nu au adresat solicitări de asistenţă consulară misiunii diplomatice sau oficiului consular, până la acest moment, conform MAE.

Ambasada României la Washington şi Consulatul General al României la Miami țin legătura cu autorităţile locale şi cu reprezentanţii companiei în vederea acordării de asistenţă consulară, cu stricta respectare a legislaţiei statului de reşedinţă, precum şi a măsurilor impuse de autorităţile americane în contextul gestionării pandemiei de COVID-19.

Potrivit companiei care deține cele două nave de croazieră, Holland America Line, luni, au fost mutați 29 de oaspeți de pe Zaandam pe Rotterdam.

Acum sunt 53 de persoane (29 oaspeți și 24 persoane care lucrează pentru companie) pe nava Rotterdam în așteptarea zborurilor, iar noi continuăm să rezolvăm detaliile reîntoarcerii acestora acasă.

Holland America Line:

Potrivit companiei, personalul care nu poate pleca acasă din cauza granițelor închise, va putea sta la bord până în momentul în care se vor redeschide.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite