MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 10:40

Petre Daea, o nouă declaraţie spumoasă: „Aveam explozii interioare, dar în sită s-au făcut găuri şi acum nu aş mai putea reţine atât de mult!”

Distribuie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, face o nouă declaraţie spumoasă, în care îşi aminteşte de vremurile când era un maestru al creionului şi aşternea pe hârtie "exploziile interioare", dar admite că, "prin sită s-au mai făcut găuri şi nu aş putea reţine atât de mult".

Într-un interviu recent acordat AGERPRES, Petre Daea a fost întrebat dacă se gândeşte să scrie o carte după această perioadă petrecută la conducerea Ministerului Agriculturii. Răspunsul său este răvăşitor:

„Nu ştiu ceea ce aş putea să fac. Când aveam îndemânarea creionului, pentru că acum o am doar pe cea a stiloului, a pixului, dar atunci când mă aşezam pe colţul unei mese sau pe o butură puteam să îmi pun gândurile pe hârtie şi scriam ce puteam, ce mintea îmi producea, la un moment dat şi mă gândeam uneori dacă eu am fost acela care a scris, pentru că nu îmi recunoşteam poziţia. Nu pentru că ea e o poziţie deviantă. Sub nicio formă, ci este doar o interpretare a momentului pe care eu am simţit-o în explozia mea interioară aşa şi apoi, gustând de-a lungul vremii, mi-am dat seama că prin sită s-au mai făcut găuri şi nu aş putea reţine atât de mult cât am reţinut la momentul respectiv. A scrie înseamnă aţi pune sufletul pe hârtie. O fac cu mare drag, dar acum pun sufletul pe pământul României”, a declarat Petre Daea.


Citeşte şi:

VIDEO | De Ziua Îndrăgostiţilor, aşa se spune „Te iubesc!' în alte limbi

DOCUMENTE/Legăturile suspecte' din spatele contractului pentru comunicațiile Armatei: un SRL american, o firmă „abonată' la bugetul de stat și interesele imobiliare din Nordul Bucureștiului

Loading...
Comentarii