Mergi direct la conținut »
4 fete din Oradea, spulberate pe trotuar de un tânăr, în faţa Poliţiei. Unei fetiţe i-a fost retezat piciorul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > 4 fete din Oradea, spulberate pe trotuar de un tânăr, în faţa Poliţiei. Unei fetiţe i-a fost retezat piciorul

4 fete din Oradea, spulberate pe trotuar de un tânăr, în faţa Poliţiei. Unei fetiţe i-a fost retezat piciorul

4 fete din Oradea, spulberate pe trotuar de un tânăr, în faţa Poliţiei, la Oradea.  Unei fetiţe i-a fost retezat piciorul. Tânărul șofer a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. Se pare că este vorba de patru surori.

La fața locului s-au deplasat echipajele de Descarcerare grea și de intervenție din cadrul Detașamentului 1 Oradea, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Bihor.

„La locul intervenției, pompierii militari au acționat pentru evacuarea unei femei prinse sub autoturism utilizând perna pneumatică din dotare. Echipajele medicale au acrodat îngrijiri medicale victimelor și le-au transportat la spital. Tânăra de 20 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor și o contuzie toracică, sora de 12 ani o amputare totală de gambă, fetița de 8 ani traumatism cranio-cerebral, cranio-facial și escoriații, iar minora de 14 ani un traumatism cranio cerebral minor și escoriații multiple”, precizează maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

„Un cetățean de 20 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism Ford Galaxy înmatriculat în Polonia, circulând pe strada Piața Emanuil Gojdu, în curba la dreapta spre Calea Clujului, nu a adaptat viteza de deplasare la un carosabil umed, a pătruns pe trotuar unde a lovit în plin un grup format din patru fete”, a declarat subcomisar Gherman Alin, șeful Biroului Rutier Oradea.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/ Au sărit în flăcări pentru a-și salva semenii. Acum sunt numiți ”cei patru fantastici din Neos Voutzas”

 

 

Close
Închide
  Close