Airbagurile s-au deschis, iar capota din față s-a ridicat, blocându-i vizibilitatea total.

N-a contat! John Kavanagh a continuat să conducă pe o distanță de aproximativ 5 mile, a notat metro.co.uk!

John Kavanagh, care conducea un VW Golf, era atât de beat încât a lovit din spate o altă mașină la trei semafoare consecutive. El a călcat accelerația deși nu avea vizibilitate, oprindu-se numai după ce a nimerit într-un stâlp.

Pasagerul din mașina Renault pe care a lovit-o din spate a necesitat mai multe ședinte de fizioterapie. Omul și-a făcut asigurare de viață și a declarat instanței că e norocos că n-a murit.

Judecătorul Jonathan Carroll i-a spus: „Orice persoană rațională implicată într-un astfel de accident ar trebui să oprească și să vadă imediat dacă e cineva în cealaltă mașină. N-ai făcut-o. Ai continuat să conduci, deși capota se ridicase, blocându-ți vizibilitatea. Ai condus aproape cinci mile cu capota ridicată!”

Omul a primit o pedeapsă de doi ani cu suspendare, 120 de ore de muncă în folosul comunității și un examen nou pentru carnetul de conducere.


O tânără de etnie romă crescută în SUA și doctorandă la Stanford critică discursul Papei: „M-a deranjat că n-a zis cuvântul Holocaust și că n-a zis cuvântul «sclavie»”

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare