MENIU CAUTĂ

A dat 30.000 de dolari ca să semene cu Meghan Markle. Cum arată acum femeia după operațiile estetice

Distribuie

A vrut neapărat să semene cu Meghan Markle, soția prințului Harry al Marii Britanii și nu s-a uitat la bani pentru a-și atinge scopul, făîcând numeroase operații estetice pentru a avea look-ul Ducesei de Sussex.

Xochi Greer, o femeie în vârstă de 36 de ani, o admiră atât de mult pe Meghan Markle încât a vrut neapărat să semene cu partenera de viață a Prințului Harry.

Xochi Greer, de profesie avocat, a scos din buzunar 30.0000 de dolari pentru diverse operții estetice care să o ajute să semene cu Ducesa de Sussex.
Aceasta a apelat la un chirurg pe nume Franklin Rose, din Houston, texas. Acesta a fost cel care i-a modificat chiupul astfel încât femeia să semene cu Meghan Markle.

„Meghan Markle este o femeie foarte frumoasă, cu trăsături fizice minunate. Mi-am dat seama că un nas ca al ei ar fi perfect și pentru mine”, a declarat Xochi Greer, potrivit telemundo.com.

„De asemenea, mi-am dorit ca mandibula mea să arate ca a ei”, a mai spus ea.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, așteaptă primul lor copil, după ce s-au căsătorit în luna mai a anului trecut. Meghan Markle, Ducesa de Sussex, urmează să nască în primăvara acestui an. Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a avut parte de o petrecere pentru viitorul bebeluș, la New York.

FOTO: NorthFoto; Instagram

Citește și: OPINIE/ Jocul de-a democrația. PAH, despre presiunea pe care o face USR pentru organizarea unui referendum în ziua alegerilor europarlamentare

 

Citește mai multe despre Meghan Markle pe Libertatea.

Comentarii