MENIU CAUTĂ
, de Cristian Burcioiu

A fost arestat unul dintre cei doi motocicliști care au jefuit o bancă din Baia Mare. Cei 100.000 de lei furați, căutați în continuare

Distribuie

A fost arestat unul dintre cei doi motocicliști care au jefuit o bancă din Baia Mare. La aproximativ o lună și jumătate de la atacul armat care a vizat o filială a Băncii Transilvania din Baia Mare, unul dintre tâlhari a fost ridicat din propria locuință, din Oradea. E vorba de un individ în vârstă de 40 de ani.

Chiar dacă cei doi atacatori au încercat să-și ascundă identitățile sub căștile de motocicliști pe care le-au purtat în timpul jafului, judiciariștii maramureșeni au reușit identificarea lor. Așa s-a ajuns la unul dintre bandiți care în cursul zilei de ieri a fost ridicat din locuința în care stătea fără forme legale în Oradea.

”Au fost studiate în cele mai mici amănunte toate imaginile în care cei doi motocicliști apăreau în timpul jafului pentru a specula fiecare detaliu. Au fost folosite tehnici speciale pentru identificarea acestora, dar și informații obținute de ofițerii de la Crimă Organizată care au activat surse din mediile interlope”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Judiciariștii încearcă să dea de urma banilor

După ce a petrecut o noapte în arestul IPJ Maramureș, individul în vârstă de 40 de ani a fost prezentat judecătorilor care au emis pe numele lui un mandat de arestare de 30 de zile. Acțiunea de prindere a unuia dintre  ei doi motocicliști care au jefuit i filială a Băncii Transilvania din Baia Mare s-a derulat în paralel în județele Bihor și Caraș Severin. Investigatorii maramureșeni sunt acum pe urmele celui de-al doilea motociclist care s-a aflat pe scuterul folosit la jaf și încearcă să găsească și cei 100.000 de lei furați acum aproximativ o lună și jumătate.

Citește mai multe despre ipj și motocicliști pe Libertatea.

Comentarii