Mergi direct la conținut »
A născut Meghan Markle? Presa britanică fierbe în așteptarea marii vești
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A născut Meghan Markle? Presa britanică fierbe în așteptarea marii vești

A născut Meghan Markle? Presa britanică fierbe în așteptarea marii vești

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc de venirea pe lume a primului lor copil, iar fanii Familiei Regale din Anglia sunt în căutarea oricărui semn care ar putea să sugereze că în sfârșit a sosit marele moment. 

De Andreea Radu,

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunţat că ducesa Meghan de Sussex este însărcinată, iar copilul, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naște în primăvara anului 2019.

La începutul lunii aprilie, Meghan și Harry au anunțat că au decis să păstreze discreţia privind detaliile legate de naştere, urmând să dea vestea cea mare după „ce vor avea oportunitatea de a celebra în privat evenimentul ca o nouă familie”.

Unii dintre fanii Ducilor de Sussex și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare după ce au aflat că, pe lângă faptul că nu vor fi anunțați imediat că bebelușul a venit pe lume, Meghan Markle a decis să nu nască la aripa Lindo a spitalului St. Marys, din Paddington, acolo unde au venit pe lume copiii Prințesei Diana și cei ai lui Kate Middleton.

Astfel, speculațiile cu privirile la nașterea bebelușului regal au luat amploare. Presa britanică freamătă de nerăbdare în privința unui anunț legat de sarcina lui Meghan Markle, interpretând orice mișcare făcută de Ducii de Sussex sau de apropiații cuplului.

The Sun scria că Meghan ar fi trebuit să nască duminică, pe 28 aprilie. Dar zvonul a fost risipit de prințul Harry, care a participat în acea zi la un maraton la Londra.

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă
Recomandări

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă

Apoi, marți, Regina Elizabeta a-II-a a făcut o vizită surpriză la reședința prințului Harry și a soției sale. Deși fanii au sperat ca vizita reginei să aibă legătură cu faptul că bebelușul s-a născut, o sursă a declarat pentru tabloidele britanice că „Majestatea sa a dorit să le ureze bun venit celor doi, la noua lor reședință”. Meghan și Harry s-au mutat de curând în Frogmore Cottage, din Home Park, Windsor.

La casa de pariuri Ladbrokes, joi este ziua dată ca favorită pentru nașterea bebelușului regal. Acest lucru ar însemna că acesta ar avea o aniversare comună cu verişoara sa, prinţesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge. Tot aici, posibilitatea ca Meghan să nască săptămâna aceasta are o cotă de 1/6, potrivit Mediafax.

Palatul Kensington a anunţat pe 1 mai că Prinţul Harry va pleca la Amsterdam săptămâna viitoare pentru o vizită oficială. Asta înseamnă că Meghan Markle fie a născut deja, fie va naşte în următoarele două zile, mai notează presa britanică.

Cele 10 județe în care Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Iohannis
Recomandări

Cele 10 județe în care Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Iohannis

The Sun a publicat joi un articol în care anunță că bebelușul Ducesei de Sussex nu a venit încă pe lume. O sursă apropiată de Familia Regală a declarat că Meghan „categoric nu a născut”.

Prinţul Harry şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Nunta lor a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente din lume.

Foto: EPA


Pe urmele filmului care a șocat internetul. Femeia cu copil în brațe bătută în autogara din Zalău povestește prin ce a trecut


 

 

Close
Închide
  Close