Mergi direct la conținut »
Accident feroviar în Elveția | Zeci de oameni au fost răniți, după ce două trenuri s-au ciocnit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Accident feroviar în Elveția | Zeci de oameni au fost răniți, după ce două trenuri s-au ciocnit

Accident feroviar în Elveția | Zeci de oameni au fost răniți, după ce două trenuri s-au ciocnit

Accident feroviar în Elveția. Aproximativ 30 de oameni au fost răniți, după ce două trenuri s-au ciocnit într-o gară din centrul țării, relatează The Telegraph.

UPDATE 17.30: Accidentul a avut loc în timpul unei manevre a unui tren al companiei regionale Matterhorn-Gotthard-Bahn, care era format dintr-o locomotivă și cinci vagoane, la bordul cărora se aflau aproximativ 100 de pasageri. Locomotiva trebuia să fie mutată pe  o șină paralelă, aflată la capătul trenului, iar de acolo plasată în fața trenului. Din motive necunoscute, locomotiva a ajuns să intre în vagoane.

Autoritățile au anunțat că 27 de persoane au fost rănite, însă niciuna nu este în stare gravă.

Accidentul a avut loc în Andermatt, un oraș aflat în cantonul Uri. În acest moment, nu este clar care este cauza accidentului. Totodată, poliția nu a precizat cât de grav au fost rănite victimele, afirmând că mai multe echipaje se află la fața loculu.


Citește și: EXCLUSIV. Deputatul Călin Matei, despre mesajul cu greșeli transmis elevilor: ”A fost o glumă. La dumneavoastră v-o plăcut școala?”


Foto: Arhivă

Close
Închide
  Close