Mergi direct la conținut »
Accident grav în Dâmbovița, provocat de un șofer care se întorcea de la o înmormântare. Șapte persoane au ajuns la spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Accident grav în Dâmbovița, provocat de un șofer care se întorcea de la o înmormântare. Șapte persoane au ajuns la spital

Accident grav în Dâmbovița, provocat de un șofer care se întorcea de la o înmormântare. Șapte persoane au ajuns la spital

Un accident grav a avut loc joi în comuna Lungulețu din Dâmbovița. Șapte persoane au fost rănite, după ce trei mașini s-au ciocnit violent.

De Răzvan Mihalașcu,

Polițiștii spun că vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul unei Dacii Solenza, care se întorcea de la un priveghi urmat de înmormântare. Din cauza oboselii, bărbatul aflat la volan a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit de alte două mașini, notează observator.tv.

La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe. În stare gravă este chiar șoferul vinovat de producerea accidentului. Bărbatul de 34 de ani a fost transportat la un spital din Capitală cu un elicopter SMURD.

Potrivit pompierilor, două persoane au avut nevoie de descarcerare și au fost trimise la București, iar celelalte au ajuns la spitalele din Titu și Târgoviște.

Polițiștii vor continua cercetările pentru a se stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Peste 7.000 de oameni au fost răniți grav în accidente rutiere produse pe drumurile naționale în 2018.

sursă foto: incomod-media.ro


Citește și:

Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”


 

Close
Închide
  Close