Mergi direct la conținut »
Accident înfiorător pe DN14, în județul Sibiu. Doi tineri au murit cu o săptămână înainte de a se căsători, iar peste două luni deveneau părinți Galerie foto
6imagini
Ştiri Libertatea > Ştiri > Accident înfiorător pe DN14, în județul Sibiu. Doi tineri au murit cu o săptămână înainte de a se căsători, iar peste două luni deveneau părinți

Accident înfiorător pe DN14, în județul Sibiu. Doi tineri au murit cu o săptămână înainte de a se căsători, iar peste două luni deveneau părinți

Imagini de coșmar în urma unui accident produs în localitatea Laslea din județul Sibiu. Doi tineri din Mureș, ambii de 23 de ani, au murit, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un șofer care a pătruns pe contrasens. Alți doi tineri au fost răniți și transportați la spital, transmite Mediafax.

De Răzvan Mihalașcu,

UPDATE: Cei doi tineri din Mureș, Adina Roşca şi Lucian Popa, care au murit în accidentul violent erau logodiți și sâmbăta viitoare urmau să se căsătorească, iar peste două luni ar fi devenit părinți.

Adina Roşca şi Lucian Popa aveau doar 23 de ani (FOTO: Facebook)

„Sâmbătă aveau cununia şi ea însărcinată în şapte luni”, a declarat mama tânărului decedat, pentru Observator.tv.

„Fata-i din Criş, nora. S-au dus să meargă în Criş şi uite s-a băgat ăla în ei, i-a luat din plin. Îi duce la Sibiu, la morgă. Am aşteptat să ne sune că au ajuns, nu au mai sunat. Ne-a sunat altcineva care ne-a cunoscut băiatul”, a spus şi tatăl băiatului.

Logodnicii mai aveau doar zece kilometri ca să ajungă acasă. Cei doi au murit pe loc după ce maşina în care se aflau, marca Opel, a fost lovită de un Audi, în care se aflau alți doi tineri.

Autoturismul Audi care a lovit mașina celor doi logodnici

Tragedia s-a produs sâmbătă noapte, în jurul orei 23.00, pe DN 14, la kilometrul 80, între Mediaș și Sighișoara, în zona localităţii Laslea.


Chemați de urgență, medicii de la Serviciul de la Ambulanță Sibiu au anunțat că doi tineri, ambii de 23 de ani, se pare soț și soție, au fost găsiți morți. Victimele sunt din județul Mureș.

Ludovic Orban anunță concedieri masive și interzicerea cumulului pensiei cu salariul
Recomandări

Ludovic Orban anunță concedieri masive și interzicerea cumulului pensiei cu salariul

Alți doi tineri aflați în cealaltă mașină implicată în accident au fost răniți, notează Mediafax. Potrivit medicilor, este vorba despre un bărbat de 25 de ani, din județul Mureș, care prezenta un traumatism toracic şi suspiciune de fractură la piciorul drept, și de un alt tânăr de 24 de ani, tot din Mureș, care a suferit o fractură de bazin.

Victimele au fost preluate de ambulanțe și au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului din Târgu Mureș.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

FOTO: Tribuna; Observator TV

Close
Închide
  Close