MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Actrița Mya-Lecia Naylor a murit la doar 16 ani. Adolescenta a jucat alături de Tom Hanks și de Halle Berry

Distribuie

E doliu în lumea artistică, după ce actrița Mya-Lecia Naylor a murit la doar 16 ani. Tânăra, care a devenit celebră în serialul „Almost Never” difuzat de CBBC, s-a stins în condiții încă neelucidate. Zeci de mesaje de condoleanțe au fost trimise familiei prin intermediul rețelelor de socializare.

Vestea tristă a fost dezvăluită de managerul actriței.

„Este o mare durere să anunț că Mya-Lecia Naylor, pe care știți din serialele de televiziune «Millie Inbetween» și«Almost Never», a murit. Mya-Lecia era foarte iubită în familia BBC Children și era o actriță, cântăreață și dansatoare foarte talentată. Ne va fi dor de ea foarte mult .Dragostea și gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii ei în acest moment dificil”, a precizat un reprezentant al BBC, conform The Sun

Mya-Lecia Naylor a murit duminică, 7 aprilie. Cauza morții acrtiței nu a fost încă dezvăluită, notează sursa citată.

Mya-Lecia Naylor și-a început cariera în actorie la vârsta de un an, când a fost distribuită în serialul de televiziune „Absolutely Fabulous”. În 2012, actrița a jucat alături de Tom Hanks și Halle Berry în filmul „Cloud Atlas”.

Tânăra actriță era de asemenea cunoscută datorită rolurilor din serialele „Mille Inbetween” și „Almost Never”.


Citește și:

OPINIE | Tolo: „Prin înlocuirea lui Tudorel Toader cu Eugen Nicolicea, PSD trece de la scrimă la un duel cu aruncătorul de flăcări”


 

Comentarii