De Andreea Radu,

George Măceșanu, vecin cu complicele lui Gheorghe Dincă, a declarat în cadrul emisiunii Adriana Nedelea LA FIX, despre Ștefan Risipițeanu: „Nu îl văd în stare de așa ceva. El nu poate să facă așa ceva, că el este și așa cum este, impotent”.

Vecinul lui Ștefan Risipițeanu a mai declarat că bărbatul nu devenea violent atunci când bea, așa cum se spune.

„El a mai fost comandat de două ori de furt de găini, dar nu pentru viol și treburi din astea”, a mai spus vecinul lui Risipițeanu.

Citește AICI declarațiile făcute de vecinul complicelui lui Gheorghe Dincă.

Reporterii Libertatea, aflați la Caracal, au reușit să ia legătura și cu Ion, fratele cu care locuia Ștefan Risipițeanu. Acesta a spus că Fane a avut trei condamnări până acum, „pentru violare de domiciliu și alte găinării”.

Miercuri, într-o conferință de presă, procurorul-șef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a anunțat că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a avut un complice în cazul agresării Luizei Melencu. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost reținut pentru viol.


Tot la Adriana Nedelea LA FIX, reporterul Delia Marinescu a descoperit realitatea din spatele unei fotografii devenite virală pe internet. Copiii de la o școală primară din comuna Odobești sunt duși la unitatea de învățământ cu o căruță, deși aceasta are microbuz pentru transportul elevilor!

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

Delia Marinescu a povestit în cadrul emisiunii că unii dintre copii fac până la trei kilometri pe jos sau cu căruța.

„Unii dintre părinți nu își lasă copiii cu căruța pentru că se tem de pericole. Unii merg pe jos în grupuri mici. Doamna director susține că microbuzul aparține altei școli”.

Viceprimar Odobești, Samuel Herghelegiu, a declarat în cadrul emisiunii că elevii sunt transportați cum poate fiecare părinte.

„Microbuzul este destinat transporturilor unor școli învecinate. Nu sunt 3 kilometri, este un kilometru de parcurs. Trotuare sunt, șoseaua care a fost fotografiată este drum național.

Dacă legea spune că nu se acordă microbuz, noi ce să facem, să le dăm? Dacă am achiziționa, legea este alta?”, a spus Samuel Herghelegiu.

Calvarul unei familii din București după ce și-au dat în chirie apartamentul unei agenții imobiliare
Recomandări

Calvarul unei familii din București după ce și-au dat în chirie apartamentul unei agenții imobiliare

„Ce am putea face noi? Dacă legea nu ne permite să transportăm copiii la școală?”, a mai spus viceprimarul Odobești.

Citește declarațiile făcute în cadrul emisiunii Adriana Nedelea LA FIX de viceprimarul Odobești.


La ediția de astăzi a emisiunii Adriana Nedelea LA FIX a fost invitat să vorbească despre lipsa apei calde în trei spitale din București, dar și din alte zone, directorul companiei Termoenergetica.

O avarie produsă joi dimineață în rețeaua de termoficare afectează o parte din zona Fundeni, dar și câteva blocuri din cartierul Colentina, care rămân fără apă caldă și căldură până vineri dimineață.

„A avut loc o avarie care alimentează zona Colentina, inclusiv și spitalele.(…) Trebuie să ținem cont că acest construit acum 20 de ani. Suntem în situația în care să facem minuni, pentru că trebuie să facem ce nu s-a făcut”,
Alexandru Burghiu, directorul companiei Termoenergetica.

După 22 de ani de trăit în SUA, medicul Daniela Bota a vrut să se întoarcă în România ca să salveze vieți. Ce a urmat după ce a vrut să își echivaleze studiile facute în SUA
Recomandări

După 22 de ani de trăit în SUA, medicul Daniela Bota a vrut să se întoarcă în România ca să salveze vieți. Ce a urmat după ce a vrut să își echivaleze studiile facute în SUA

„Toate echipele RADET sunt în teren, lucrăm 24 ore din 24 de ore, facem tot ce este omenește posibil. Am dat termen pentru avaria din Colentina 24 de ore, dar trebuie să înțelegem că acest sistem nu poate fi reperat în 2, 3 ani, 30 de ani au fost de indolență, iar acum trebuie să plătim pentru ce nu a fost făcut”, a mai spus directorul Termoenergetica.

Citește declarațiile AICI declarațiile făcute de Alexandru Burghiu, directorul companiei Termoenergetica, în cadrul emisiunii Adriana Nedelea LA FIX.

Citeşte şi:

Libertatea a vorbit cu familia noului suspect în cazul Caracal, Ștefan Risipițeanu: „Numai pagubă ne-a adus”

Adriana Nedelea LA FIX | Ce spun vecinii despre complicele lui Dincă de la Caracal, Ștefan Risipițeanu: „Suferă de o boală de piele. Avea și jeg pentru că nu se spăla”

Proiect de înăsprire a pedepselor pentru agresiunile sexuale la adresa minorilor: Minimum 4 ani de închisoare cu executare şi arest preventiv, imediat după abatere

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci