De Cristian Anton,

”Dacă s-a întâmplat așa ceva, înseamnă că nu s-au respectat regulile cu privire la managementul pacientului decedat. Persoanele responsabile fie nu au fost instruite, fie nu au respectat aceste regulamente, rămâne ca spitalul să facă o anchetă și să stabilească”, a declarat Vasile Cepoi.

”Nu îmi explic care este motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru”, a mai spus Vasile Cepoi, la Adraian Nedelea LA FIX.

Președintele ANMCS a precizat că autoritatea pe care o conduce nu poate verifica modul în care aplică regulamentele Spitalul Universitar.

”Certificatul de acreditare este similar cu un carnet de conducere. Confirmă că poți conduce, dar nu și că o faci bine, asta stabilește poliția. Noi eliberăm autorizații, nu verificăm respectarea regulilor, cei de la direcțiile de sănătate publică o fac”, a explicat Cepoi.

Cu toate acestea, Vasile Cepoi a spus ANMCS va verifica la Spitalul Universitar ”dacă procedurile sunt cunoscute”.

”Dacă nu sunt cunoscute, vom proceda la o suspendare a acreditării”, a precizat Cepoi.

Reamintim că deputatul Emanuel Ungureanu a prezentat imagini de la Spitalul Universitar de Urgență în care se vede cum un cadavru stătea abandonat pe scările unității, acoperit cu un cearșaf.

Citeşte şi:

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost incinerat. Imagini sfâșietoare cu mama jurnalistei

Guvernul Orban își angajează răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi: „Trebuie să ne asumăm acest risc”

Monica Pop, despre ceremonia de incinerare a Cristinei Țopescu: ”Lumea să fie liniștită, a avut colivă”

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre