De Răzvan Mihalașcu,

Parlamentarul e de părere că „acel monstru nu e singur şi cineva încearcă să ne convingă că e singur”.

Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu aţi auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziţi vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înţeleagă că nu e o glumă.

Dar dincolo de voci…cazul, cazul, oameni buni…e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acel monstru nu e singur! Si cineva încearcă să ne convingă că e singur.

mesajul publicat de deputatul PNL Adriana Săftoiu, pe Facebook

Mihai Fifor, ministrul interimar de Interne, a precizat că polițiștii „nu au știut să lucreze” în cazul din Caracal.

Eu o asigur pe doamna Săftoiu că toţi cei vinovaţi vor plăti, că nimeni nu încearcă să ascundă absolut nimic în această speţă şi vă asigur cu toată responsabilitatea că cei care au greşit vor plăti, indiferent cine sunt ei. Nu ne vom lăsa.

În ceea ce mă priveşte, am declarat un război total acestor reţele de criminalitate şi acestor mafioţi, nimeni nu scapă din cei care au greşit. Pe de altă parte, mergem în fiecare inspectorat judeţean, mergem şi facem analize, pentru că lucrurile acestea trebuie făcute şi trebuie văzut unde şi ce anume nu funcţionează şi corectăm cât se poate de repede.

Mihai Fifor, ministrul interimar de Interne

Potrivit Mediafax, Adriana Săftoiu a participat luni la ședința Comisiei de Apărare a Camerei Deputaților, unde deputații au ascultat stenograma convorbirii dintre Alexandra Măceșanu și operatorii 112 care au răspuns apelului ei pentru a fi salvată, înainte de a fi ucisă de Gheorghe Dincă la Caracal.

Deputatul USR Stelian Ion a precizat că ascultat convorbirile dintre Alexandra, spunând că „e răvășitor”. Parlamentarul e de părere că „publicarea vocilor face un mare bine. Pesediștii din comisie erau transfigurați, le convin doar stenogramele! E important să audă românii cum s-a derulat dialogul”

În comisia de Apărare a Camerei Deputaților au fost audiați reprezentanți ai STS cu privire la gestionarea tragediei din Caracal. Luni, Sorinel Vasilca a demisionat de la conducerea Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Marți, Nicolae Moga a demisionat din funcția de ministru de Interne.

Citeşte şi:

Înregistrările discuțiilor în care operatoarea STS de la 112 și polițistul n-o cred și o reped pe Alexandra Măceșanu!

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre