De Mihai Niculescu,

Cumpănașu susține că și-a pus în cap tot sistemul după ce a făcut plângere penală. În live-ul său de marți de pe Facebook, nu a mai rezistat și a lăcrimat cu suspine aproape tot timpul, enumerând greutățile pe care le înfruntă de la moartea nepoatei sale, Alexandra Măceșanu, pe care familia o contestă. Unchiul ei și familia fetei consideră că fata este traficată iar Gheorghe Dincă a mințit când a recunoscut că a ucis-o.

Mai întâi, Alexandru Cumpanasu şi-a ieşit din fire în timp ce se pregătea să facă un live pe Facebook. El a întrebat-o, enervat, pe soţia lui, dacă mai are şi alte întrebări, după ce aceasta l-a întrerupt, relatează Romania TV.

„Văd o batjocură de stat condus de niște oligofreni. Dragii mei, am făcut tot ce am putut eu. Tot! Mi-aș da și viața. Nu cred că există om pe lumea asta care să fi făcut mai mult, măcar să fi încercat să facă mai multe pentru poporul lui.

Când faci plângere penală și îți pui în cap tot sistemul… Mai arătați-mi pe cineva. Am făcut plângere penală pe numele tuturor șefilor, procurorilor din România. Dacă mi-ar fi fost teamă, nu m-aș fi băgat în bătălia asta. Nu îmi este teamă, cel puțin nu de nenorociții ăștia din sistem și nu îmi va fi niciodată” a spus Cumpănașu.

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Marţi, 15 octombrie 2019

Suspinele i s-au accentuat vizibil atunci când a început să vorbească despre tară și popor. „Ceea ce recunosc că este dureros este să lupți pentru tară și să vezi că o parte din popor nu e împotrivă, dar nu îi pasă. Sunt șapte milioane de români plecați în afara tării, șapte milioane de suflete care au plecat în afara tării”, a spus Alexandru Cumpănasu înainte de a începe să lăcrimeze în direct.

„Sunt la capătul puterilor. Acest sistem nenorocit care acționează în fiecare zi pe mine mă aduce în starea de a mă gândi foarte serios la ce urmează. (…) Nu mi se pare drept că o luptă pentru binele tuturor să o ducă un singur om”, s-a plâns candidatul.

Citeşte şi:

100.000 de euro părculețul, 68.000 de euro un beton în mijlocul câmpului la Petrăchioaia! Primarul PNL simpatizant al rasiștilor și-a modernizat vila impunătoare într-un an

Schimbare de ultimă oră, după ce Libertatea a semnalat că există improvizații care pun sănătatea publică în pericol: ASSMB amână experimentul pe copii cu Plăcuțele Petri!

Au montat limitatoare! La trei zile după ce Libertatea a semnalat problema, autoritățile au asigurat străduța cu cele mai multe accidente din Capitală

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre