De Răzvan Mihalașcu,

Unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta a cărei moarte a fost confirmată de DIICOT, a publicat pe pagina sa de Facebook fișa de eveniment oficială a Ministerului de Interne pentru zilele în care nepoata sa a fost dată dispărută.

„Deși tatăl lui Alex merge pe 24 (iulie, n.red) la poliția Dobrosloveni să reclame dispariția, este trimis acasă, iar, conform Fișei de Evenimente Oficiala a MAI pt acele zile, pe data de 25 (iulie, n.red) IPJ Olt raportează la 18:18 către MAI că Alexandra figurează ca PLECATĂ VOLUNTARĂ după ce aceasta sunase deja la 112 și vorbise deja cu 2 polițiști din Caracal pe telefoanele personale.

Răpirea Alexandrei este raportată de șeful IPJ OLT – ALEXE abia la ora 10:53 a doua zi când MONSTRUL se afla deja arestat de 5 h și Centrul Operativ de la nivelul MAI nu mai puteau face nimic pt Alexandra! Nu mă las pâna când criminalii ăștia nu vor face pușcărie sau până nu spun tot adevărul din spatele Animalului!”, a scris pe Facebook Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu

De asemenea, Alexandru Cumpănașu a anunțat că urmează să se prezinte la Parchetul General pentru a depune în scris „tot ceea ce le-am transmis deja de zile bune anchetatorilor”.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

De asemenea, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă, a afirmat că rămășițele umane găsite la marginea unei păduri din Caracal nu au fost analizate încă de legiști. Alexandru Cumpănașu spune că acea cutie cu oseminte nici măcar nu a fost deschisă, deci în nici un caz nu se poate stabili la acest moment cui aparțin acestea.

Alexandra Măceșanu, o adolescentă de 15 ani din comuna Dobrosloveni, a fost dată dispărută pe 24 iulie, după ce nu a mai revenit acasă. A doua zi, tânăra a sunat de trei ori la 112, spunând că a fost răpită, sechestrată și violată de un bărbat în Caracal.

După aproape 19 ore de la apelul disperat al fetei, procurorii au descins în casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Citeşte şi:

16 minore din Caracal forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați americani! Cum i-a scăpat DIICOT pe militarii din Deveselu, deși au cumpărat de la traficanți sex cu fete de 14-16 ani

CRIMELE DIN CARACAL. Ministerul de Interne recunoaște că nu a înregistrat dispariția când i-a fost reclamată de tatăl Alexandrei: ”Polițistul i-a comunicat să revină în dimineața zilei următoare”!

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă