Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan, internată din nou! Cântăreața trebuie operată pentru a treia oară. Mesajul transmis de artistă din spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Andreea Bălan, internată din nou! Cântăreața trebuie operată pentru a treia oară. Mesajul transmis de artistă din spital

Andreea Bălan, internată din nou! Cântăreața trebuie operată pentru a treia oară. Mesajul transmis de artistă din spital

Andreea Bălan a anunțat că este în spital și urmează să fie supusă unei noi operații chirurgicale pentru îndepărtarea unor hematoame. Este a doua intervenție chirurgicală de acest fel în câteva zile.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Andreea Bălan confirmă că a fost supusă unei intervenții chirurgicale săptămâna trecută și adaugă că urmează să fie operată din nou.

În urma celor scrise azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecuta (pe 15), am avut o intervenție chirurgicala (cu anestezie generală și terapie intensivă) de eliminare a unor hematoame care s-au format din cauza operației complicate prin care am trecut pe 4 martie când s-a născut Clara (operație cu embolie amniotica și stop cardio-respirator, caz foarte, foarte rar).

În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuie operate și eliminate.

Astfel de cazuri sunt rare și țin de anticoagularea sângelui în urma operației grele prin care am trecut pe 4 martie”, a fost mesajul publicat de Andreea Bălan pe Facebook.

Artista a postat alături de mesaj și două fotografii, una după operația din 15 martie și una de astăzi.

„O poză realizată în urmă cu cinci minute”, a scris Andreea Bălan pe Facebook

„Vă voi ține la curent cu evoluția mea. Și zâmbetul e mereu la locul lui, chiar dacă sunt pe patul de spital”, a mai scris Andreea Bălan.

Andreea Bălan născut-o luni, 4 martie. Artista a adus-o pe lume pe Clara Maria, cel de-al doilea copil al său și al soțului ei, actorul George Burcea. În timpul nașterii prin cezariană, au apărut însă complicații grave, în urma cărora Andreea a intrat într-un stop cardio-respirator.

Ulterior, medicii au declarat că Andreea a suferit o embolie amniotică, o complicație care se întâmplă o dată la 80.000 de cazuri, doar 10% dintre paciente reușind să supraviețuiască.

Miercuri, 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. Ea a postat mai multe mesaje pe contul său Facebook, ținându-și fanii la curent cu situația în care se află și a făcut, miercuri, și primele declarații despre situația prin care a trecut.

Recent, Andreea Bălan a mărturisit că se reface încet şi urmează un tratament cu vitamine şi minerale pentru a se pune pe picioare. Potrivit click.ro, ea ia nu mai puţin de 5 pastile în timpul zilei, iar printre toate suplimentele alimentare indicate de medici, solista se tratează cu antiinflamatoare puternice.


Citește și: Digudai, fața necunoscută a premiilor Gopo: „Câștig eu în fața lui Horațiu Mălăele? Ăla e actor de 70 de ani. N-am eu nici școală, nici vacanță cât are ăla”


 

 
 
Close
Close
Închide