Mergi direct la conținut »
O fetiță de 3 ani a rămas orfană. Mama ei s-a stins după o săptămână de chin, după ce și-a salvat copila de la moarte
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O fetiță de 3 ani a rămas orfană. Mama ei s-a stins după o săptămână de chin, după ce și-a salvat copila de la moarte

O fetiță de 3 ani a rămas orfană. Mama ei s-a stins după o săptămână de chin, după ce și-a salvat copila de la moarte

De-o soartă cruntă a avut parte Andreea Ursuț, o tânără de doar 25 de ani, care a fost spulberată, împreună cu fiica ei de trei ani, de o mașină condusă de un șofer beat în Borșa. Tânăra mamă a murit la spital, după o săptămână de suferință. Cu un ultim gest, femeia și-a împins fetița din calea mașinii.

Andreea Ursuț se plimba împreună fiica ei de trei ani pe marginea unui drum din localitatea Borșa din Cluj, în după amiaza zilei de 5 septembrie. La un moment dat, o mașină s-a apropiat în viteză pe contrasens și le-a spulberat. Accidentul înfiorător a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Șoferul care a spulberat-o avea o alcoolemie record

Șoferul mașinii a fugit de la locul accidentului, însă, după doar câteva sute de metri, a mai lovit o mașină și abia atunci a oprit. Beat mort, bărbatul i-a șocat pe polițiști, fiind depistat cu o alcoolemie de 3,32 g/l de alcool în sânge, notează observator.tv.

Tânăra mamă și fetița ei au fost transportate de urgență la spital. Grav rănită, Andreea Ursuț a rămas inconștientă, fiind ținută în viață doar de aparate. Miercuri, femeia a murit, iar fetița ei de trei ani a rămas orfană de mamă.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost prins de polițiști care l-au reținut în aceeași zi. Mai apoi, Judecătoria Gherla a decis să emită un mandat pe arestare pentru 30 de zile pe numele bărbatului cercetat pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părasirea locului accidentului.


Citește și REPORTAJ/ Fără mâini și picioare, dar învață la o școală obișnuită. Lecția de viață a unei fetițe orfane din Vaslui


 

Close
Închide
  Close