Mergi direct la conținut »
Apar voci de lideri PSD care nu sunt de acord cu remanierea lui Tudorel Toader. Lia Olguţa Vasilescu ar vrea restructurare
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Apar voci de lideri PSD care nu sunt de acord cu remanierea lui Tudorel Toader. Lia Olguţa Vasilescu ar vrea restructurare

Apar voci de lideri PSD care nu sunt de acord cu remanierea lui Tudorel Toader. Lia Olguţa Vasilescu ar vrea restructurare

Câţiva lideri PSD membri ai Comitetului Executiv Naţional au declarat, miercuri, înaintea şedinţei în care se tranşează soarta lui Tudorel Toader, că nu sunt de acord cu schimbarea din funcţie a lui Tudorel Toader. Şedinţa PSD nu a început încă, la ora transmiterii acestei ştiri. Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Parlament și a mers în biroul lui Liviu Dragnea.

De Valentina Postelnicu,

Sunt voci care nu ar vrea schimbarea lui Tudorel Toader din funcţie. Este vorba despre Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, Dumitru Buzatu, de la PSD Vaslui şi Paul Stănescu, de la Olt.

„Eu cred că domnul Tudorel Toader are o competenţă mult mai înaltă”, a spus Buzatu, când a sosit la şedinţa conducerii PSD, el precizând că ministrului i se poate da o notă bună, pentru activitatea în Executiv.

Şi Ecaterina Andronescu a spus că apreciază activitatea lui Toader. „Eu îl văd cu ochii profesorului, îl văd un profesionist”, a spus ministrul, la intrarea în şedinţă.

„Politica penală a unui guvern o face majoritatea parlamentară, iar ministrul și Guvernul o pun în aplicare. Guvernul și orice ministru pun în aplicare politica alianței de la guvernare. Nu contează opinia mea, ci a majorității”, a declarat Paul Stănescu, la Parlament.

Lia Olguţa Vasilescu şi Marian Oprişan, de acord cu o restructurare a Guvernului

Preşedintele PSD, Marian Oprişan, a declarat miercuri că este necesară o restructurare a Guvernului, având în vedere că miniştrii Rovana Plumb şi Natalia Intotero se regăsesc şi pe lista de candidaţi la europarlamentare a social-democraţilor.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

„Da, pentru că două colege de-ale noastre părăsesc Guvernul datorită faptului că au devenit candidaţi la alegerile europarlamentare şi e vorba de Natalia Intotero de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi de doamna Rovana Plumb de la Ministerul Fondurilor Europene”, a afirmat Oprişan înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Şi Lia Olguţa Vasilescu a spus că s-ar impune o restructurare.

„Eu sper că da, de ce să nu fie oportună?”, a declarat Olguţa Vasilescu înainte de şedinţa conducerii PSD, întrebată dacă în opinia sa ar fi necesară o restructurare a Executivului.

Totodată, întrebată dacă ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar trebui să plece din Guvern, ea a răspuns: „Din punctul meu de vedere, da. Eu m-am exprimat public”.

Citeşte şi:

Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!

Close
Închide
  Close