MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 14:53

VIDEO&FOTO/ Aproape 25 de migranți din Irak și Siria, găsiți ascunși într-un camion la vama Nădlac II. Printre ei erau și cinci copii

Distribuie

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au descoperit în interiorul unui automarfar condus de un turc 23 irakieni şi un sirian, care încercau să iasă ilegal din România și să ajungă în Belgia.

Joi dimineață, la ora 5.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru formalităţile de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc în vârstă de 50 de ani, la volanul unui camion înmatriculat în Turcia. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire, utilaje industriale pentru o societate din Belgia, potrivit Poliției de Frontieră.

În urma controlului, poliţiştii de frontieră au găsit ascunși în remorca autovehiculului, printre utilajele industriale, 24 de persoane, dintre care zece bărbaţi, nouă femei şi cinci minori.

Migranții au fost duşi la sediul instituţiei pentru cercetări, unde, în urma verificărilor,  s-a stabilit că erau 23 de irakieni și un sirian, toți solicitanţi de azil în România.

Șoferul mașinii este cercetat pentru trafic de migranți, iar cei 24 de străini pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Sursa VIDEO&FOTO – Poliția de Frontieră

Citește și:

IMAGINI SCANDALOASE – Bărbat lovit de mașina Poliției de Frontieră și târât în șanț de polițiști! Instituția are altă variantă

Citește mai multe despre frontiera, migranti și nadlac pe Libertatea.

Comentarii