Mergi direct la conținut »
Aproximativ 20 de pasageri ai unui avion au fost răniți din cauza turbulențelor | VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Aproximativ 20 de pasageri ai unui avion au fost răniți din cauza turbulențelor | VIDEO

Aproximativ 20 de pasageri ai unui avion au fost răniți din cauza turbulențelor | VIDEO

Scene de haos la bordul unui avion al companiei aeriene Aeroflot. Aproximativ 20 de pasageri au fost răniți, după ce avionul care zbura pe ruta Moscova-Bangkok a trecut printr-o zonă cu turbulențe puternice, relatează Daily Mail.

Printre răniți se află și trei bebeluși, care au fost aruncați din brațele mamelor, din cauza turbulențelor. Incidentul a avut loc cu aproximativ o oră înainte ca aeronava să aterizeze în Bangkok. Înregistrările surprinse de alți pasageri la bordul avionului arată cum mai mulți oameni stau întinși pe culoarul din mijlocul, după ce au fost aruncați din scaune. Se pare că cei răniți nu purtau centurile de siguranță.

Aeroflot a declarat că echipajul de bord nu a avut timp să avertizeze pasagerii întrucât turbulențele s-au produs în condiții de cer senin. Totodată, mai multe bagaje, băuturi și mâncare au fost aruncate prin avion.

Potrivit unui oficial rus, oamenii răniți au suferit mai multe fracturi. Cei răniți au fost transportați la spital, imediat după aeronava a aterizat în Bangkok. 19 persoane au fost internate, iar două dintre ele au suferit intervenții chirurgicale.

Citește și:

Close
Închide
  Close