Mergi direct la conținut »
Artista de muzică populară Olguța Berbec, surprinsă de incendiul de la Catedrala Notre-Dame. „Suntem aici!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Artista de muzică populară Olguța Berbec, surprinsă de incendiul de la Catedrala Notre-Dame. „Suntem aici!”

Artista de muzică populară Olguța Berbec, surprinsă de incendiul de la Catedrala Notre-Dame. „Suntem aici!”

Interpreta de muzică populară,  Olguța Berbec și partenerul ei de viață, se aflau la Catedrala Notre-Dame din Paris, în momentul în care a izbucnit incendiul devastator.

Aceștia s-au fotografiat în fața clădirii cu doar câteva minute înainte de producerea incendiului care aproape a distrus atracția turistică de pe malul Senei.

„Arde Notre-Dame chiar acum! Suntem aici.  Printre ultimii turiști la Notre-Dame de Paris?. După câteva minute a început incendiul”, a scris Olguța Berbec, în dreptul fotografiei postate pe contul de socializare.

Incendiul care a devastat Catedrala Notre-Dame din Paris este „sub control”, au anunţat, marți dimineaţă, pompierii capitalei franceze după mai multe ore de lupte cu flăcările, relatează AFP. Flăcări imense au cuprins monumentul istoric, iar clădirea a fost distrusă . Nici o persoană nu a fost rănită, însă dezastrul a șocat întreaga lume: simbolul Parisului și chiar al Europei a fost ruinat. Dezastrul are loc într-un moment de mare însemnătate pentru catolici care celebrează duminică Paștele.

Citește și

Reporterul Libertatea, martor la dezastrul de la Catedrala Notre-Dame: „Sunt lângă sute de oameni care privesc neputincioși flăcările”

 

Close
Închide
  Close