De Andreea Radu,

„Asociaţia ‘Inimioare fericite’, prin persoana doamnei Mihaela Tiba, îşi exprimă regretul cu privire la incidentul petrecut în data de 29 august 2019 în cadrul unui eveniment organizat de către asociaţie, în urma căruia un material video postat pe pagina de socializare a organizaţiei, a devenit viral pe internet şi a creat ecouri negative în presa locală şi naţională.

În calitate de membru fondator al Asociaţiei , doamna Mihaela Tiba îşi cere scuze în mod public de la toate familiile implicate şi de la toţi copiii participanţi la eveniment, considerând gestul făcut ca fiind inadecvat şi inoportun, raportat la natura activităţii şi la istoricul asociaţiei, de la înfiinţare şi până în prezent”, se arată în comunicatul de presă transmis de asociația de caritate, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii asociaţiei speră că activitatea de până acum reprezintă o garanţie suficientă în ceea ce priveşte reputaţia acesteia, iar incidentul „va deveni o lecţie pentru viitor”.

În imaginile care au stârnit controverse pe rețelele de socializare, mai mulți copii sunt obligați să facă 20 de mătănii în aer liber și să se închine în timp ce sărută astfaltul.

Totul s-a întâmplat în cadrul unei acțiuni organizate de asociația creștină care își are sediul lângă mânăstirea Bobota din Sălaj.

După incident, DGASPC Sălaj a declanşat o anchetă, iar reprezentanţii instituţiei vor să afle dacă exista acord pentru filmarea celor mici şi dacă a fost vorba despre aplicarea unor pedeapse.

Citeşte şi:

Protecția Copilului din Sălaj s-a autosesizat după apariția imaginilor cu copiii puși să sărute asfaltul

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente