Mergi direct la conținut »
Au fost prinși autorii unui jaf ca-n filme. Au intrat peste un om în casă și i-au furat o sumă impresionantă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Au fost prinși autorii unui jaf ca-n filme. Au intrat peste un om în casă și i-au furat o sumă impresionantă

Au fost prinși autorii unui jaf ca-n filme. Au intrat peste un om în casă și i-au furat o sumă impresionantă

Un bărbat a fost jefuit, în octombrie 2018, în propria locuință, de trei hoți cu cagule, care i-au furat o sumă importantă: 10.000 de lei. După mai bine de trei luni, poliția i-a descoperit pe autorii furtului.

Doi dintre hoți, unul în vârstă de 34 de ani, altul de 31 de ani, au fost reținuți, iar un al treilea component al bandei de răufăcători, în vârstă de 35 de ani, a fost plasat în arest la domiciliu, a anunțat monitorulvn.ro.

La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, un bărbat din Străoane a reclamat faptul că trei persoane necunoacute, cu fețele acoperite, au pătruns în locuința sa și, prin violență, i-au furat suma de 10 mii de lei. Principalii suspecți au fost identificați în data de 6 februarie.

Unul dintre suspecți e plecat din țară

„La data de 31 octombrie 2018, în jurul orei 20.45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Străoane, jud. Vrancea, cu privire la faptul că trei persoane necunoscute, cu fețele acoperite, au pătruns în locuința sa și, prin acte de violență, au sustras suma de 10.000 de lei, după care au părăsit imobilul.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 6 februarie a.c. polițiștii pănceni au identificat principalii suspecți în cauză, și anume trei bărbați, doi din comuna Vârteșcoiu, jud. Vrancea, cu vârsta de 34, respectiv 31 de ani și unul din comuna Străoane, în vârstă de 35 de ani”, au transmis reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea. Unul dintre suspecți este plecat din țară.


Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români

Close
Închide
  Close