Mergi direct la conținut »
Au furat un câine din curtea stăpânilor. L-au tras peste gard și au fugit cu el
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Au furat un câine din curtea stăpânilor. L-au tras peste gard și au fugit cu el

Doi hoți din Luduș, județul Bistrița Năsăud, au furat un câine chiar din curtea stăpânilor! Un labrador, rasă pură, a fost tras peste gardul locuinței.

„Lovitura” s-a dat în apropiere de miezul nopții. Infractorii au profitat de faptul că gardul nu era foarte înalt și au tras animalul peste. Stăpânul animalului s-a uitat pe camerele de luat vederi și a postat imagini cu infractorii în „exercițiul funcțiunii”, a anunțat observator.tv.

„Fața unuia dintre ei este vizibilă”

Stăpânul câinelui a făcut publice pe facebook capturi video cu momentul în care câinele e furat: „În seara de 13.02.2019, ora 23:48, câinele nostru, Lord, un labrador rasă pură, a fost furat de către trei indivizi. Aceștia au fost surprinși de camerele de supraveghere, iar fața unuia dintre ei este vizibilă. În cazul în care recunoașteți persoana, sau vedeți câinele, vă rog să mă contactați în privat. Menționez că fapta s-a întâmplat în Luduș Mureș.”


O aspirină, că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

Close
Închide
  Close