MENIU CAUTĂ

Au trecut de două ori pe lângă moarte! Au scăpat din atacul armat din California, dar și din masacrul din Vegas, soldat cu zeci de morți

Distribuie

Statele Unite se confruntă din nou cu un atac armat de amploare, soldat cu 12 morți. De această dată, scenele șocante au avut loc într-un club din California, unde un tânăr de 28 de ani, fost militar, a deschis focul. Mai mulți supraviețuitori ai atacului nu sunt pentru prima oară martorii unor scene șocante. Unii dintre ei au fost și în Las vegas, atunci când a avut loc masacrul soldat cu aproape 60 de morți.

Au trecut pe lângă moarte de două ori! Mai mulți supraviețuitori ai atacului armat din California au fost și victimele măcelului din Las Vegas, când un bărbat a tras asupra oamenilor care participau la festivalul Route 91, lăsând în urmă aproape 60 de morți, relatează Los Angeles Times și New York Times.

„Sunt oameni care nu se confruntă niciodată cu așa ceva și sunt oameni care au trecut prin așa ceva de două ori”, a spus Chandler Gunn, unul dintre supraviețuitorii atacului din California.

El a spus că prietenii săi au supraviețuit și masacrului din octombrie 2017, când 58 de oameni au fost uciși la un festival de muzică country.

„Dacă au supraviețuit atunci, vor supraviețui și acum”, a mai spus bărbatul.

Atacul armat din California a fost comis de un tânăr în vârstă de 28 de ani, un fost militar, cunoscut de poliţie ca având probleme psihice.

Ian David Long, în vârstă de 28 de ani, a intrat miercuri seara în localul Borderline Bar and Grill din Thousand Oaks, la nord de Malibu, înarmat cu o armă semiautomată modificată Glock şi a început să tragă la întâmplare.


Citește și:

VIDEO/Un caz social prezentat de Libertatea a avut ecou! Bătrânul care nu mai putea mânca, ajutat de un stomatolog. „În maximum o lună o să-i putem reda zâmbetul!”

Citește mai multe despre california pe Libertatea.

Comentarii