Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Autobuz lovit de un autoturism care a trecut pe roșu, într-o intersecție din Timișoara (FOTO & VIDEO)

Autobuz lovit de un autoturism care a trecut pe roșu, într-o intersecție din Timișoara (FOTO & VIDEO)

Camerele de supraveghere dintr-o intersecţie din Timişoara au surprins, noaptea trecută, impactul violent dintre un autoturism și un autobuz al Regiei Autonome de Transport Timișoara (RATT).

De Dragoș Tănase,

Martorii susțin că șoferul unui Volkswagen Passat a pătruns cu viteză și pe culoarea roșie a semaforului în intersecție, după care a lovit autobuzul în care se aflau șase călători, între care un copil și tatăl său. Niciunul dintre aceştia nu a fost rănit.

În autoturism s-ar fi aflat trei tineri, în momentul impactului, însă doi dintre aceştia ar fi plecat înainte ca poliţiştii să ajungă la locul accidentului, cu tot cu plăcuțele de înmatriculare, scrie Opinia Timișoarei.

Recent, un autobuz al Societății de Transport București (STB) a intrat într-un bloc din zona Giulești-Orhideelor și a rănit patru oameni. Află care este principala ipoteză în cazul accidentului!

FOTO – opiniatimisoarei.ro

VIDEO – Opinia Timișoarei via Youtube.com


Citește și… Accident în București. O tânără de 18 ani a fost lovită de un autobuz STB

Un bărbat din Ploiești s-a rănit grav după ce a căzut dintr-un autobuz

Femeie din Vaslui, daune de 20.000 de lei pentru că și-a spart nasul în autobuz. Decizie în premieră a justiției


Close
Închide
  Close