De Livia Ispas,

Contactată de Libertatea pentru a comenta pedeapsa consemnată în minuta deciziei, Alice Drăghici, avocata lui Sorin Oprescu, și-a exprimat stupoarea față de o „asemenea greșeală”, dar și față de sentință.

Am văzut că decizia, e plină de elemente de nelegalitate. Așteptăm motivarea, pe care o vom ataca pe cale legată”, a spus Drăghici.

Avocata a comentat și informația potrivit căreia judecătoarea și-ar fi luat concediu chiar de mâine .

„Probabil că vrea să se odihnească și să se gândească ce să scrie în motivare”, a mai spus Alice Drăghici, care a reafirmat că va ataca sentința de la Tribunalul București.

Sorin Oprescu 4 ani și 4 luni de închisoare

”Domnul Oprescu nu e bine”

Avocata a mai spus că a cerut achitarea lui Sorin Oprescu pentru că toate probele din dosar duceau către această concluzie.

„Acuzațiile de abuz în serviciu, grup infracțional organizat nu aveau nici o legătură cu realitatea”, a mai spus ea.

„Decizia este atât de nelegală, nu doar la calcul pedepsei, ci și la măsurile de confiscare a unor sume, de menținere a unor sechestre și de ridicare a altora, de restituire a unor bani care au fost ridicați la percheziții. Avem toate argumentele să contestăm decizia în apel”, a adăugat avocata lui Oprescu.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

Întrebată cum a primit Sorin Oprescu decizia instantei, avocata a spus: „Domnul Oprescu nu este bine”, fără a oferi alte detalii.

Sentința în dosarul în care sunt judecați fostul primar al Capitalei și alți opt inculpați a venit azi, la finalul unui proces care a durat aproape 3 ani și jumătate și a avut 73 de termene. Judecătoarea Iosefina Pîrvu nu a amânat mult pronunțarea, a dat o soluție după o săptămână de la ultimul termen de judecată, din 6 mai.

Citește și:

Instanța a greșit pedeapsa lui Sorin Oprescu! Judecătoarea a pierdut prin acte un an din condamnare  

ALBIREA CORUPȚIEI. În procesul lui Sorin Oprescu, o expertiză a durat un an, iar avocaţii au cerut recuzarea judecătoarei, ceea ce ar însemna reluarea procesului de la zero!

Reportaj la procesul lui Sorin Oprescu, ajuns la termenul 72. Judecătoarea negociază cu avocații termenele și își anunță pensionarea! „În iunie îmi iese decizia și mă duc să fac prăjituri acasă”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine