MENIU CAUTĂ

VIDEO | „Adriana Nedelea LA FIX”: „Imaginile cu banii lui Darius Vâlcov arată ca la perchezițiile lui Pablo Escobar”

Distribuie

Dacă veți câștiga din muncă cinstită sau la loto, poate o să aveți bani, lingouri de aur și tablouri, cum au găsit procurorii la percheziție la Darius Vâlcov. Sau poate nu. Daca da, aveți grijă unde țineți pașaportul, să nu se piardă printre picturi celebre.

Tezaurul lui Vâlcov” s-a mai plimbat până să fie descoperit. Iar familia a găsit și vinovatul pentru milioanele depozitate în pereți. Un eveniment care s-a lăsat cu dar.

„Jurnaliștii Libertatea au obținut fotografia în care apar banii din șpagă. Banii au fost așezați de procurori pe mai multe mese și în ordonați în funcție de valoarea bancnotelor”, a declarat Adriana Nedelea.

„Imaginile cu banii lui Darius Vâlcov arată ca la perchezițiile lui Pablo Escobar”, a mai spus jurnalista.

Vezi aici cum arată banii pe care procurorii i-au găsit „creierului Guvernului Dăncilă”, când a fost condamnat la 8 ani de închisoare.


„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea. 

 

 

Citește mai multe despre Adriana Nedelea pe Libertatea.

Comentarii