Mergi direct la conținut »
VIDEO/ „Adriana Nedelea LA FIX”. Nedelea:
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ „Adriana Nedelea LA FIX”. Nedelea: "Publicul nu știe, dar, în aceste zile, inculpații și denunțătorii din dosare de corupție își retrag mărturiile și riscăm albirea corupției. Noi vă prezentăm probele contabile ale corupției!”

VIDEO/ „Adriana Nedelea LA FIX”. Nedelea: „Publicul nu știe, dar, în aceste zile, inculpații și denunțătorii din dosare de corupție își retrag mărturiile și riscăm albirea corupției. Noi vă prezentăm probele contabile ale corupției!”

În prima ediție a emisiunii, difuzată LIVE pe libertatea.ro și Facebook Libertatea, Adriana Nedelea a prezentat documente în exclusivitate care arată felul în care cei care fură sume uriașe din contractele de drumuri și spitale își împart banii.

„Fapte de corupție sunt în pericol să dispară pentru că, în aceste zile, denunțătorii își retrag declarațiile, de la secția specială condusă de Adina Florea.

Dacă Laura Codruța Kovesi și cei din DNA Ploiești au comis abuzuri, judecătorii îi vor pedepsi, dar asta nu înseamnă că probe importante din dosare grele trebuie să dispară. Nu înseamnă că fapte de corupție ar trebui să dispară”, spune Adriana Nedelea.

Toată săptămâna vom urmări subiectul în ziarul Libertatea și pe libertatea.ro. 

Citește investigația aici: Contabilitatea mafiei: cum își trăgea Vlad Cosma din „Sfânta treime” a profitului companiilor care primeau lucrări de la Consiliul Județean condus de tatăl său!

Au inventat kilometrul de 800 de metri la asfaltări, ca să poată să dea șpagă pentru PSD și pentru familia Cosma! Ce declarații își retrag infractorii condamnați pentru corupție și martorii în fața secției de procurori conduse de Adina Florea

„E șocant când vezi că au scris cu mâna lor cum își distribuie banii între ei, precum și cu partidele și politicienii…”, spune Adriana Nedelea.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

„Până azi nu am văzut documente atât de clare ale corupției”.

Emisiunea integrală:

 

„Adriana Nedelea LA FIX” este emisiunea de știri, evenimente și investigații care va fi difuzată live pe site-ul Libertatea zilnic, de luni până vineri.

De două ori pe zi, la 10.30 și la 16.00, jurnalista Adriana Nedelea, cunoscută de la Realitatea și Digi24, dezvăluie și explică știrile zilei pentru publicul Libertatea.


Citește și: 

Jurnalista și prezentatoarea TV Adriana Nedelea lucrează de azi la Libertatea!

Close
Închide
  Close