Mergi direct la conținut »
Barack Obama a încercat să facă șpagatul, lângă gimnastele americane. Ce i-a ieșit | FOTO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Barack Obama a încercat să facă șpagatul, lângă gimnastele americane. Ce i-a ieșit | FOTO

Barack Obama a încercat să facă șpagatul, lângă gimnastele americane. Ce i-a ieșit | FOTO

Barack și Michelle Obama i-au primit la Casa Albă pe campionii olimpici și paralimpici de la Rio de Janeiro 2016. Înconjurat de echipa de gimastică a SUA, liderul american a încercat să facă … șpagatul.

Desigur, asta spune explicația fotografiei realizată de Pete Souza. “Președintele Obama încearcă să facă șpagatul alături de echipa de gimnastică a Statelor Unite, medaliată cu aur, în timp ce Prima Doamnă privește”.

Liderul american a reușit însă să facă doar o fandare. Alături de Barack și Michelle Obama se află echipa feminină de gimnastică a Statelor Unite, iar toate tinerele medalitate s-au în șpagat.

Barack Obama incearca sa faca spagatul

“Vreau să vă spun că voiam să fac mai multe exerciții la sol, când ieșeam, cu Simone (Simone Biles – n.r.)”, a glumit președintele american în fața campionilor olimpici și paralimpici. “Am decis însă că este prea aglomerat”, a continuat pe același ton glumeț Barack Obama.

“Și nu poate să-și atingă degetele de la picioare”, s-a alăturat Michelle Obama.

Citește și: Obama i-a primit pe medaliații SUA de la Rio de Janeiro. Gimnasta Simone Biles i-a dăruit un cadou special / GALERIE FOTO

Close
Închide
  Close