MENIU CAUTĂ
18 Ian. 2019 09:22

FOTO | Barack Obama, tribut emoționant pentru ziua de naștere a soției lui, Michelle

Distribuie

Fostul președinte al SUA a făcut un gest frumos de ziua lui Michelle, care pe 17 ianuarie a împlinit 55 de ani, postând pe Twitter o fotografie de cuplu de la începutul relației lor.

„Am știut atunci și sunt absolut convins de asta astăzi – ești unică, Michelle Obama. La mulți ani!”, a scris Barack Obama pe rețeaua de socializare.

Cuplul care a sărbătorit în luna octombrie a anului trecut 26 de ani de la nuntă are o relație cu totul specială. Barack Obama şi Michelle au avut o relaţie de trei ani înainte să se căsătorească în 1992. Prima fiică a celor doi, Malia Ann, s-a născut în 1998, iar a doua fiică, Natasha (Sasha), în 2001.

De curând, Michelle Obama a lansat o carte „Becoming Michelle Obama”, în care își spune propria poveste de viață. Fosta primă doamnă a Statelor Unite, a mărturisit că fiicele sale au fost concepute prin fertilizare in vitro şi a oferit detalii dureroase despre perioadele dificile prin care a trecut inclusiv în căsnicia cu Barack Obama.


 O jurnalistă britanică a vizitat România și a fost marcată de experiența trăită! „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa'


Comentarii