MENIU CAUTĂ

FOTO | Barack Obama, tribut emoționant pentru ziua de naștere a soției lui, Michelle

Distribuie

Fostul președinte al SUA a făcut un gest frumos de ziua lui Michelle, care pe 17 ianuarie a împlinit 55 de ani, postând pe Twitter o fotografie de cuplu de la începutul relației lor.

„Am știut atunci și sunt absolut convins de asta astăzi – ești unică, Michelle Obama. La mulți ani!”, a scris Barack Obama pe rețeaua de socializare.

Cuplul care a sărbătorit în luna octombrie a anului trecut 26 de ani de la nuntă are o relație cu totul specială. Barack Obama şi Michelle au avut o relaţie de trei ani înainte să se căsătorească în 1992. Prima fiică a celor doi, Malia Ann, s-a născut în 1998, iar a doua fiică, Natasha (Sasha), în 2001.

De curând, Michelle Obama a lansat o carte „Becoming Michelle Obama”, în care își spune propria poveste de viață. Fosta primă doamnă a Statelor Unite, a mărturisit că fiicele sale au fost concepute prin fertilizare in vitro şi a oferit detalii dureroase despre perioadele dificile prin care a trecut inclusiv în căsnicia cu Barack Obama.


 O jurnalistă britanică a vizitat România și a fost marcată de experiența trăită! „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”


Citește mai multe despre Barack Obama, MICHELLE OBAMA și SUA (Statele Unite ale Americii) pe Libertatea.

Comentarii